Питање о бетон улазне нивое

O

obrien135

Guest
Да ли је битно да ли локални осцилатор амплитуда на бетон улаз (око 9Впп) је већи од од Ако са друге миксер улаза (око 3Впп)? То је диода прстен модулатора.

Нормално за бетон постоји оптимална ЛО диск напона који вам даје мале ЛО цурења на излазу, овај ниво треба да се примењују да би спречила нежељене ЛО сигнала. Овај ниво је било наведено у листу са подацима за бетон или је мери применом променљиве ЛО ЛО амплитуде.Бецаусе-РФ изолација није бесконачан и нико не жели да види ЛО сигнала на излазу спектра.

Ако ЛО је много већи од УКОЛИКО, не би ли још увек добити са сликама на излазу, заједно са ЛО фреквенција? Са обим је тешко рећи да ли РФ је ту, али ја не добијам ништа опште намене пријемник када сам преносити, када сам мелодију опште намене пријемник РФ фреквенција (РФ или вхаттхе је суппоед да буде). ИФ и ЛО фреквенција су ОК.

РФ инпут диода прстен у случају двоструког уравнотеженог бетон је око-50дБм и ево је око 5дБм по индустријским стандардима.

Шта ако је Мекес ИФ (3МХз) и ево (10МХз). би се односи и даље бити те исто?

Улазне нивое власти утицај осетљивост пријемника ако је ваш дизајн је оптимизована за најбољу представу на РФ-90дБм и ево о-5дБм ће такође учинити као што се ЛНА појачати сигнал и ако Гилберта ћелија користи за конверзију добитак Упто 20дБ може да се постигнуто.

Са 3Впп ИФ сигнал и 10Впп ЛО примењује на миксер улаза, каква разлика би требало да амплитуде фреквенција очекујем да видим на бетон излаз? Иф = 3МХз, ло = 10МХз. Дијаграм бетон испод. [УРЛ = хттп://имагес.електрода.нет/89_1301300708.гиф] [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/89_1301300708_тхумб.гиф [/ ИМГ] [/ УРЛ]

Овај одговор зависи диода парам, врсте хибрида користи ако у ГХз опсегу, губитке као и уметање и губитка фазе шума знак.

Ја примам 3МХз на бетон улаз иако је мало збркан од 10МХз. А 10МХз је присутан у пуној снази. Бетон ожичење Чини се да је добро визуелно. Мој Омметар се на Фриц. Али ја не примам 7МХз напоље. То је за 40М примопредајник.

Мало збркан узрок лоших луке изолације. Имам куес да си користио диода за 10МХз операцију?

Прејака ако могу изазвати многе огранцима и хармоника.

Ја сам користи диода модулатора за 10МХз. Шта узрокује лош порта изолацији? Шта портове мислиш [цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]---------- Пост додат у 21:49 ---------- Претходни пост је био у 21?: 24 ---------- [/ сизе] [/ цолор] Узео сам опрезнији мерења и утврдили да губитак 3МХз је на филтер излаз (само пре бетон). Филтер има право компоненте сам ће приказати слику о томе. <a href=\

Да ли има икакве везе са коришћењем одвајање кондензаторима на снабдевање пинова ОП амп чип? То је на другом месту, тако да не може да провери сада тако да нисам сигуран да ли се користе неке или не.

Нормално ОпАмп напајање би требало да имају кондензатор 10уФ тан бар и друге кондензаторе. Да ли користите ОпАмп да амплифие сигнала? Можете да проверите симулира ефекат.

Хвала. Она је јединство добитак у пролазе бенда. Ја ћу покушати кондензатора. Обично се не би умањити буку или лажне осцилације, али имају мало утицаја на то како добро пролази фреквенције у опсегу?

[Куоте = обриен135; 876642] Ја сам користи диода модулатора за 10МХз. Шта узрокује лош порта изолацији? Шта портове мислиш [цолор = "сребро"] ЛО уколико,? РФ да се пријавите ако и ево РФ су портови који треба да буду изоловани. Дупли избалансирана диода мешалице су идеални за такве сврхе. Даје око 20 дБ изолације.

Погледао сам у кола данас. То нема кондензатора раздвајање, а ја ћу се баве са тим, такође, али ја покушавам да сазнам зашто сам губи фреквенцију која је требало да прође чак и компоненте које одређују опсегу фреквенција тачни. Једина друга ствар коју могу да видим да може бити проблем је то што нисам користио спојнице кондензатор измедју излаза филтера и примарни и трансформатор диода за бетон. Да ли би то примарна (ДЦ кратко) ефекат биасинг ОП амп у лош начин? Испод је линк на фотографију шеми. [УРЛ] хттп://и279.пхотобуцкет.цом/албумс/кк130/обриен135/пицтурефоредабоард.јпг [/ УРЛ]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back