Питање о напону Реф

F

fanrong

Guest
Здраво, свима: Имам једно питање: За диода, ГМ = ИД / Вт, тако да када код је ПТАТ, онда Вф је независност од температуре. Јесам ли у праву? Ако је тако, зашто користити бандгап референцу, али не и ово?

Поштовани фанронг: право! Када вам ПТАТ струја, можете да га користите да бисте одустали од негативних Температура коефицијент! мпиг

[Куоте = фанронг] Здраво, свима: Имам једно питање: За диода, ГМ = ИД / Вт, тако да када код је ПТАТ, онда Вф је независност од температуре. Јесам ли у праву? Ако је тако, зашто користити бандгап референцу, али не и ово [/ куоте] Здраво, можеш ли држава свој проблем јасније, ја? Извини што не може да разуме ваше питање веома добро. хвала, Јефф

[Куоте = фанронг] Здраво, свима: Имам једно питање: За диода, ГМ = ИД / Вт, тако да када код је ПТАТ, онда Вф је независност од температуре. Јесам ли у праву? Ако је тако, зашто користити бандгап референцу, али не и ово [/ куоте]? Диода има само два терминала Претпостављам ГМ није параметар да опишемо диода

Пре свега Ако је ИД ПТАТ онда Гм остаје константна, то не значи В је температура независна Друго, потребно је бандгапс бити у стању да произведе биасинг напона или струја. Нисте могли да користите диод за ту сврху

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back