Питање о одлив ФЕТ у овај дизајн

M

MSRA

Guest
Имам питања која треба поставити 1) Претпостављам да коло МОСФЕТ-у који је одлив повезан са 10в извор струјни извор између њега, мозгова и капије се схортед.тхен И не 10в да се појави на капији (или извора) , сетите одлив овог ФЕТ је повезан са другим одлив друге фет. плз решити овај проблем рудника.

Молим Вас скица груби дијаграм вашег кола ..

Хи ... по колу имате нацртана, не постоји схортинг између мозгова и капије као што је поменуо. тако да не постоји начин на који ово коло може да делује као огледало, јер никада не можемо рећи да ли су заиста у ФЕТС засићења. (И нисам могао да схватим зашто сте имали међусобно тхедраинс?). у случају да сте имали повезани одлив до врата једног од ФЕТ онда можете претпоставити пад напона преко коначних излаз отпор тренутни извор, а тиме и исто 10 волти не може да се осети на капијама. Надам се да ћу у праву са мојим аргументима. ако не неко молим вас исправите ме.

Жао оригинални кола је то. плз објасни.

Запамтите да ће тренутни извор увек пад напона, тако мозгова напона ће бити 10В минус напон потроше извор. Бие Бие диемилио

то је цасцоде тренутно огледало / извор. нема то неће јер неки напон ће бити пао преко коначних излаз отпор тренутни извор који сте повезани на одлив првог ФЕТ.

поздравити .. од кола у нацртана, његова знања да неће Ацтас Цурр огледало .. И бцоз Цурр огледало и 1 ФЕТ као диода повезане (Г, Д, краткоспојени) тако да се алвз послује у засићење .. тако да дискове струје и производи неке ВГС који ће Б применити и на друге ФЕТ а такође вози исти Пост.

ово цкт неће деловати као тренутни огледало, јер ВГС на врху два НФЕТС Цанн не би нужно исти.

Вг = Вд то значи да значи да је МОСФЕТ је увек ради на засићење. онда сам = к / 2 (ВГС-ВТ) ^ 2 Помоћу ове конфигурације које сте управо држите МОСФЕТ отворен све време и имате скоро сталан струја пролази кроз њега. Она делује као активан оптерећење (отпорник). Ми користимо ову топологију јер је: 1. Је много компактнији у Лаиоут десигн од коришћења стварне отпорник уређај. 2. Ви напона може да контролише излаз вашег отпорника. Мислим да покрива све. Д.

П-канални Н-канални ЈФЕТ МОСФЕТ-ЕНХ МОСФЕТ-ДЕП

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back