Питање у вези вавепорт у ХФСС

B

burton

Guest
Баве све, ја сам симулира филтер са 50Ω микрострип као улаз / излаз (Ер = 2,2, Х = 1мм, В = 3.11мм, фебруар = 9-11ГХз) у ХФСС. Према правилима, ширина вавепорт је око 5в и висина вавепорт је око 4х. Међутим, димензије вавепорт прелази Ламбда / 2, који дозвољава ТЕ10 ретангтулар таласовода режим побуде. Ако димензије вавепорт су преминули, области дистрибуције луке постаје лоше и импедансе микрострип је мало мањи од 50Ω (46Ω). Шта да радим? Ако се одлучим само један мод у вавепорт подешавање, урадите високог реда модови имају утицај на симулацији резултате? Хвала унапред!

Па тхатс лукав део ......... мислим да је један од прави начин да проверите право луку величине је симулирати први за луку једино решење и проверите поља ако видите ....... Право области дистрибуције .... онда лука је у праву. нада ово помаже

Мислим да изаберете један мод у инсталацију схуд рад ... ионако сам Такође ћете симулирати и Вуд воле да дискутују .. [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 46 минута: [/ цолор] [/ сизе] Здраво, надам се да схуд рад. (Извињавам се ако је идеја веома наивно ИМ нови у ХФСС и РФ.). проширују траке са краћим ширине, дефинише порт и ДЕЕМБЕД екстензију. хвала ... ИМ желе за Ур резултате.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back