Питање у вези напајања и основ за цонветер података

L

luckyvictor

Guest
Ја сам помоћу ове податке конвертора АДС1298, [урл = "хттп://фоцус.ти.цом/лит/дс/симлинк/адс1298.пдф"] АДС1298 [/ урл], и имам питање у вези напајања. Ја ћу имати једну напајање (батерије) и за аналогни и дигитални напајање, али они захтевају различите напона, тако да ћу морати регулатор напона за конверзију напајање за један аналогни и дигитални један. Дакле, шта тип регулатора напона (пребацивање или линеарни) би требало да користим? и да ли ми је потребно да чврсто ДГНД и АГНД заједно молим вас?

Линеарни регулатор је довољно за вас ... & Да, Тоу могу уске АГНД и ДГНД.. Ставите цапацтор Широм Алалог између ГНД.

У мом дизајну, ја сам ставио кондензатора између АВВ и АГНД, као и кондензатори између ДВВ и ДГНД. У овом случају, управо сам само чврсто АГНД и ДГНД заједно без икаквог елемента на пар њих, зар не?

Да. И уверите се да постоји само једно место где су повезани АГНД & ДГНД - често то место је под АДЦ чип. Кит.

јер ћу имати два регулатора напона, једна за аналогне и дигиталне један за снабдевање, и они су очекују да деле исту земљу. Да ли то значи да не морам да имам ову додатну везу са заједничким АГНД и ДГНД? јер је некако заједнички од стране два регулатора напона

Ви нормално ће покушати да проверите да ли постоји само једна тачка везе. Често најбоље место за то је на АДЦ. Међутим, ако су се придружио на напајање онда вероватно нећете желети да им се придруже на АДЦ. Ово је место где мало експериментисања је понекад неопходно. На пример, можете да се придружите ГНДс напајање са индуктор или ферита перле на напајање и чврсте везе у АДЦ. Кит.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back