Питање у вези симулацију ИЦМР (улаз заједнички режим опсегу)

C

chungming

Guest
Хи ~ ~ Ако имам две фазе Сингле Ендед диференцијални појачала, а улаз је железницом на железнички (има НМОС и ПМОС као улазни степен), али излаз је цасцоде конфигурације (два НМОС цасцоде и два пмос цасцоде). Када симулација ИЦМР често користимо конфигурације јединица добитак, повежите Вин-Воут да тако Вин-Воут =, онда Свееп Вин +. Вин може шина на железнички, али Воут не могу ... ИЦМР ће ограничити до излаза замаху. Како симулацију реалне заједнички режим уноса опсег? Хвала!

Користите други појачало (нпр. идеалан напонски контролисаним напонски извор, вцвс) са добитак = 1. вцвс да + повезати на излаз појачала Воут, у повезивање на неки фиксни, нпр напон Вдд / 2. Повежите излаз из вцвс + за Вин-, из-за Вин +. Сада и даље имате јединицу добити конфигурацију, али Воут неће променити са ИЦМ-напона и могу се пријавити сваки ИЦМ нивоу желите. Напомена. Излаз вцвс ће једнак офсет напона. Срећно ПС Управо сам пронашао сте већ добили ову топологију "из ритам Бела књига" паралелно порука.

Хелло. Жао ми је за Бумпинг то заиста стара тема. Али се испоставило да је најбоље објашњење које сам могао да пронађе у вези са ицмр тестирања. Резултате уз то су велики, али бојим се да не разумемо у потпуности како тачно то да излаз Свинг је остало ван једначине користећи ове. Може ли неко молим вас објасни ово мало боље? Хвала свима унапред. Поздрав, Исмаел

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back