Плазма систем звучника

F

Fox_R

Guest
Покушавам да изгради лук певање уз добар избор звука и тачности. Међутим, извори сам пронашао до сада су аљкави документацију у најбољем и опасно по живот у најгорем. Доза ико зна неке добре ресурсе у вези са овом темом? Нешто опрема експлодирају трансформатори нису главна брига?

Мислим да могу да дају велики за претрагу у Гоогле и сигуран сам да ћете доћи до неких решења проблема. Нашао сам доста мојих решења на овај начин. :) [Урл = хттп://ввв.прицего.орг] [б] МП3 плејери [/ б] [/ УРЛ]

Покушајте претраживање БОСЕ аудио и њихове беле књиге и спецификације. -Пол

Чини ми се да се сетите да су, на много година пре Четири користе направи пун опсег звучник са тим Инцорпоратед. Мислим да је технологија само погодан за високе фреквенције крају ипак. Имао сам пријатеља који је имао пар тих, огроман закривљени ствари, а не као што је задњи део плетена столица. Од мириса који долазе ван њих, ваљда они генерисана фер количину озона, а не добра ствар уопште. Ја сам претпоставимо да је ова и друга питања безбедности су разлог због кога их опала. Звучи као сјајна идеја да се звучник са нема масу или резонанце. Вероватно није велики пут да иде доле али.

Нашао сам, то Улрих Хауманнс сајт има много дубоких информација, а нарочито велики преглед комерцијалног дизајна са пуно детаља конструкције. [УРЛ] хттп://ввв.пласматвеетер.де [/ урл] Такође сам био под утиском, да плазма звучници су неприкладне за редовне примене захваљујући токсичних озона и азот оксида (осим ако ради са племенитим гасом). Сам сазнао од Улрих Хауманнс сајта, да недавно дизајн наставио да се смањи емисија на прихватљив ниво (може бити различита значења у вези, наравно) помоћу једноставних физичко-хемијским законима. Бар инжењер са позадином инструментом дизајна, постојеће информације се и поучан основи погодно за почетак експерименталног дизајна.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back