Плеееезззз .. помози ми да читају податке из пиц18ф452 у ЛабВИЕВ

F

fooofaaa

Guest
Здраво, ја тренутно користим ЛабВИЕВ да прима податке послате из микроконтролера ПИЦ18ф452. Ја користим визу за пријем података из ПИЦ-а. Али проблем је читање резултат увек нула! Ја сам користим виртуелни серијски порт за повезивање са ЛабВИЕВ Протеус .. Такође сам повезати РС-232 у Протеус на виртуелни терминал да омогући да видим шта се шаље .. Иако постоји излаз у овом виртуелном терминалу и видим да се подаци шаљу (али не алваиес сом пута је досн'т појавити било ствар!); Ја лицемјерје видети да ови подаци се шаљу ЛабВИЕВ .. Такође Бауд-стопа послатих и примљених бајтова у Виртуал серијског порта је нула >> ова слика показује проблема молимо Крај Треба ми твоја помоћ Крај и ја треба неко да савет шта да урадите или шта ми је потребно да се реши проблем. . Поздрав.

Плз обезбеди брзину преноса за ЛабВИЕВ и Протеус је иста и осцилатор фреквенција и брзина преноса за протеус и компајлер је исти. Ако је могуће порука Ур код ..

[Куоте = лувуслим; 839417] Плз обезбеди брзину преноса за ЛабВИЕВ и Протеус је иста и осцилатор фреквенција и брзина преноса за протеус и компајлер је исти, уколико је могуће порука Ур код .. [/ куоте] Да ... свака ствар иста >> сам обезбеди формирају ову тачку :-( [цолор = "Блуе"] ([цолор = "Нави"] Главни Идеја овог закона је да пошаље резултате временске сензора из првог кола ( код за то је "предајник") и онда га прима у другом колу (кода рециве подацима у другој ПИЦ и послати га на рачунар је "покушај") .. Мислим да је проблем у овом коду "покушати ": | [/ цолор] [/ цолор]

плззззз >> заиста ми је потребна брза помоћ Крај Веома сам очајна: цри:

Извини нисам упознат са пиц18ф452 али шта ако је осећај као тњ треба створити комплетан комуникациони протокол. Можете да шаљете Ур податке, а затим из ЛабВИЕВ након добијања података напише признање назад на пиц и послати још један део података који обезбеђује нема губитка података, покушајте да користите пријемника и предајника прекида заставу.

[Куоте = лувуслим; 839741] Извини нисам упознат са пиц18ф452 али шта ако је осећај као тњ треба створити комплетан комуникациони протокол. Можете да шаљете Ур податке, а затим из ЛабВИЕВ након добијања података напише признање назад на ПИЦ-у и затим послати још један део података који обезбеђује нема губитка података, покушајте да користите пријемника и предајника прекида заставу [/ куоте]. Хвала пуно лувуслим >> било који други може да ми помогне?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back