N
nsaqib
Guest
Поштовани стручњаци, желим да интерфејс Нокиа мобилни који има мини УСБ порт са Атмел микро контролер за слање АТ команди. Ја не могу користити стари мобилни који имају РС232 подршку као морам да користим Симбиан С60 базираних мобилних. ЈА донт желите да користите микро контролер на чипу са УСБ суппорт или на спољни УСБ то сериал хост чип као ФТ232 јер они нису на располагању у моју локацију. Дакле, Који од следећих је могуће, најлакше и најповољније? 1. Да ли је могуће да користите ниске цене готових УСБ то сериал конвертор као што су каблови ([УРЛ] ввв.амазон.цом/СЕРИАЛ-АДАПТЕР-ВИЕВСАТ-САТЕЛЛИТЕ-МАГЕЛЛАН/дп/Б001КВВ4МС [/ урл])? Имам неколико ових и да их користим за повезивање неке старе Серијски порт уређаја за повезивање са лаптопа. Они могу бити повезани у између мобилних и Атмел га даје моћ? 2. Да ли постоји једноставан за коришћење софтвера који се може користити као УСБ хост контролер унутар микро контролер. Нашао сам пар софтвера, али изгледа да се користе са рачунарима на једном крају, а не мобилни. 3. Ако ова два не могуће онда који је најлакши и најповољније? Серијски за УСБ чип или УЦ на чипу са УСБ подршку? Молимо вас да такође сугеришу МЗ имена по могућству из Атмел. Извините за много питања! Хвала и Срдачан поздрав, Сакиб