Повезивање РФ предајник АРМ ЛПЦ2148 ........

• Thread starter apurvapatil.apurva@gmail.
  • Start date
A

apurvapatil.apurva@gmail.

Guest
Поздрав ..... Трудим се да предајник РФ интерфејс са ЛПЦ2148. За ово сам хтео да питам ДАТ је могуће да се интерфејс користи УАРТ .....??? и ако јесте како да то уради?

Који РФ модул модул се ово односи ... неке од РФ модула и РФ примопредајник дозволити УАРТ интерфејс, Ако имате модул пружа ове интерфејс онда можете да га интерфејс за 2148. чита или порука лист података модула .....

заправо сам лука одлучено који модул да користи ... Може у било које сугеришу која ће омогућити ми да га користите преко УАРТ?

посетите [УРЛ = хттп://ввв.нскелецтроницс.ин] НСКЕЛЕЦТРОНИЦС [/ УРЛ] или [урл = хттп://ввв.сунром.цом] Сунром технологије, Ваш извор за развој [/ УРЛ] се баве РФ модула. . можда можете наћи модула заједно са подацима листа тамо ......

Мислим да ТВС / РВС 434 ће бити у реду за моју сврху. Оно што морам да урадим је слање оцитавања сензора (2 сензора притиска 1 Н други гас) из мог робота возило рачунар који ће бити приказан на ит.Анд за ову сврху треба да користим серијски порт ЛПЦ2148. Може у помоћ мене са овим?

Шта помогне ????? стави овде кола и код? неко ће ти помоћи??

Хеј, ако сте из Индије онда можете ићи на [УРЛ = хттп://ввв.онлинетпс.цом] +: онлине ТПС Схоппе - Купи Електроника и Роботика компоненте - Индија, Тецхфест 2011, 2011 Ксхитиј такмичења Бесплатне ствари ПИЦ микроконтролером Атмел Сензор ЛФР УСБ-АВР-8051 Програматор СО 200/300 мотора 433МХз трансмитера Купите Цена Р Задовољство Г [/ УРЛ] оне пружају хране заиста супер цени ,,... цхецк ит оут ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back