Повезивање УАРТ ТКС са РФ кола

M

mamech

Guest
Поздрав свима Нисам сигуран да сам постављање на правом месту, али овде је моје питање: Имам РФ предајник и пријемник који РФ сам их добио од старог јефтине играчке децу, мислио сам да могу да их користим за повезивање ТКС од микро до рк другог један бежични. Имам веома ограничено знање о РФ и бежичних кола, али сам имао неке сумње да су РФ предајник и пријемник нису дизајнирани за сврху желим. Када сам дао га пробати, ништа радио као што сам требао. Сам радио на Баудрате од 9600, али сам мислио да ако сам смањила веома Баудрате, то би могло да реши проблем. Сам стигао са Баудрате чак и до 19, али ништа радио! Када микро почне да пошаљете ТКС, РФ рисивер иде високи и читао сам напон на излазу (што значи да не прима сигнал), али микро га не разуме. Покушао сам да ставим кондензатор паралелно са 33пф РКС пријемник за филтрирање сигнала, али ништа радили. Знам да могу бити за производњу компанија играчка направљена нека врста Лов Пасс филтера, тако да само ниске фреквенције пролазе, али мислим да брзину од 19 је већ један веома низак. Може било ко помоћ мене??

Да ли имате модел број ТКС / РКС пар? Да би се постигао 9600 БАУД мораћете да користите кодирање / декодирање шему као што су Манчестер. Без кодирања програма вероватно ћете излаз одозго на 1200 Бауд. Плаћање нову формирана група: [урл = "хттп://ввв.едабоард.цом/гроуп146.хтмл"] Уграђене Бежичне мреже [/ УРЛ] Имам десетине линкова већ послали много у вези са сликама / СубГХз ТКС / РКС парова. Ако не пронађете неке поруке у групи, АМ мене и јавите ми шта вам је потребно за почетак. Ако се придружите групи, започните нову тему објаснити шта сте што се тиче ТКС / РКС пара, он ће Подсети ме као и друге да траже релевантне информације за Ваш пројекат.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back