B
bagi
Guest
Покушавам да уче малу стабилност сигнала једног генератора система инфинте аутобуске .. симулација за ову сврху Ја сам вр користећи електроенергетског система блоцксет у матлаб7 ... проблем тх8 Идем путем који је генратор терминатор напон је 1.5пу.вхицх никад не може бити .. нисам у могућности да га доведу на скоро 1 пу.вхицх би требало да буде .. само већа од 1 ПУ .. јер нисам дозволио да се датотеку из Лабораторија сам направио шематски дијаграм у боје ... плеасе хелп ме оут ... 1: хидраулична турбина и гувернер блок 2: Основни комад синцхрноус Модел 3: ексцитација Модел 4: општи енергетски систем стабилзер режим 5: Корак до трансформатора 7: далековод модел .. ја користим дистрибуира линије модела .. свака 2 350 км дуго 8: корак двон трансформатор. 9: константа трофазни волатге соурц емодел да има крај аутобуса на реферснце напона 1 количинама базних пу.алл узети као називне вредности генратор ... али сам повећао рејтинг генератора по 70 волти да снага проток ... тако Реф волатег је на 13.8кВ и генеартор рејтинг је 13.87кВ, 1000МВА .... 6: његово је паралелно оптерећење од 10кВ, 100 + ве мвар и 100-ВЕ мвар ... Такође Вен да променим по јединици дужине вредности индуцатнце и капацитивности преносне линије .. стабилност се губи ..