Повећање ДЦ 5В 250 мА усвојиоца волти и ампера.

C

crazybuoy

Guest
Желим трансформерлесс напајање са 24В 2 Амп и мислим да све постојеће батерије мобилног телефона усвојилац може да уради за мене. Имам ДЦ усвојилац (5В 250 мА) и желе неке промене у кола да се моје жељене волти и ампера. Можете да прегледате колу било коју од Ваших усвојилац, као и већина народа је такав усвојитеља. Такође можете предложити било који други склоп који може да ми даје трансформерлесс напајање са ДЦ 24В 2 појачавача.

Да ли сте отворили ни један од тих напајања ДЦ адаптера? многи делови су окружени у лепак. Ако сте довољно проводите време вас могу идентификовати повратне мреже отпорника разделника и мењају вредности за различите излазни напон. Али, не постоји начин да се истовремено повећају Тренутна оцена. @ 5В 250мА је 1.25Ваттс, не можете магично такву снабдевање испоручи 24В @ 2ампс = 48Ваттс. Ниједна од компоненти у њему ће бити оцењено на ту моћ способности.

[Куоте = цразибуои; 786403] Желим трансформерлесс напајање са 24В 2 Амп и мислим да све постојеће батерије мобилног телефона усвојилац може да уради за мене. Имам ДЦ усвојилац (5В 250 мА) и желе неке промене у кола да се моје жељене волти и ампера. Можете да прегледате колу било коју од Ваших усвојилац, као и већина народа је такав усвојитеља. Такође можете предложити било који други склоп који може да ми даје трансформерлесс напајање са ДЦ 24В 2 појачавача. [/ Куоте] пуњачи имају трансформатор в / ц је пребацивање трансформатор, можете постићи са 24В 2А користећи Флибацк топологија СМПС користи за унос АЦ напајање (Ван мреже) главна предност Ова топологија је изолована. унос није повезан са излазом због пребацивања трансформер.иоу да користите линк испод као референца. [УРЛ] хттп://ввв.фаирцхилдсеми.цом/ан/АН/АН-4137.пдф [/ УРЛ] Али, ако и даље желите ту напајање, али без трансформатора, можете да користите не изолована, али то није висока излазна струја, али то може да се користи на власт-уп мале уређаје енергије, као што мицронцонтроллер.линк испод за референце. [УРЛ] хттп://вв1.мицроцхип.цом/довнлоадс/ен/АппНотес/00954А.пдф [/ УРЛ] поздрав, спецтрум17

Како о томе да користи велики отпорник да одустане од 220В АЦ на 24В АЦ, а затим користите исправљач мост да га конвертујете у ДЦ?

[Куоте = цразибуои; 787611] Како би било да користите велики отпорник да одустане од 220В АЦ на 24В АЦ, а затим користите исправљач мост да га конвертујете у једносмерну [/ куоте] Ово је прихватљиво, али само важи за мале снаге апликација, али није ефикасан и не исолатед.витх корак-доле трансформатор је увек добар дизајн и безбедан за употребу. поздрав, спецтрум17

Мој пројекат је 48В на 12 В Буцк конвертора у континуалном режиму провођења МАТЛАБ симулинк.бут је тешко за мене да направи модел Симулинк ПВМ који Хасс како ставити ван радног циклуса 0.12.цан неки орган помоћ мене плз?

[Куоте = КА Мајид; 788412] Мој пројекат је 48В на 12 В Буцк конвертора у континуалном режиму провођења МАТЛАБ симулинк.бут је тешко за мене да направи модел Симулинк ПВМ који Хасс како се стави 0.12.цан дужност циклус неко тело помоћ мене плз [/ куоте] Можда можете да користите СИМетрик из Цатена и ПСИМ да? симулира Буцк конвертора да прилагодите компензацију потребама. [УРЛ = хттп://ввв.симетрик.цо.ук/] Аналогни Цирцуит софтвера за симулацију из СИМетрик Технологије - Спице [/ УРЛ] [УРЛ = хттп://ввв.поверсимтецх.цом/индек.пхп?наме=хоме] ПСИМ софтвера од стране Поверсим доо [/ УРЛ]

Зашто у ванна ипак користите адаптер. Користите моћ електронских претварача ако у желите да директно конвертовање наизменичне струје у једносмерну. Предност ће бити да ће кола бити мали и неће бити превише сложен. Прочитајте о Тиристор (СЦР) и сродни уређаји у породици. Погледајте часописа за дизајн специфичне за ваш захтев. у се такође односи на ово: [УРЛ] ввв.нкп.цом/доцументс/апплицатион_ноте/АППЦХП6.пдф [/ УРЛ]

[Куоте = цразибуои; 787611] Како би било да користите велики отпорник да одустане од 220В АЦ на 24В АЦ, а затим користите исправљач мост да га конвертујете у једносмерну [/ куоте] мислим да отпорник може бити веома греје се, можда је потребан виши В оцењено отпорник за ову намену ... Уат чинити у мислити? И то такође није толико безбедан у односу на трафо ... у не може да га користи за дуго времена ..

Здраво (каццто) У праву си да понуде не може да обезбеди 48 В (2 АМП) Молимо вас да се мора видети ову везу знате како да конвертујете СМПС волти Цомплите техничке информације ([УРЛ = хттп://320волт.цом/смпс-волтајини -иукселтмек /] СМПС Волтај [/ урл]) [УРЛ = хттп://имагес.електрода.нет/77_1290803689.јпг] [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/77_1290803689_тхумб.јпг [/ ИМГ] [/ урл] [УРЛ = хттп://имагес.електрода.нет/75_1290803689.јпг] [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/75_1290803689_тхумб.јпг [/ ИМГ] [/ УРЛ] [ИМГ] хттп:// имагес.електрода.нет/22_1290803689.јпг [/ ИМГ]

[Куоте = цразибуои; 787611] Како би било да користите велики отпорник да одустане од 220В АЦ на 24В АЦ [/ куоте] Можете користити велики отпорник или кондензатор велике да одустане од 220 В до 24 В АЦ, али он мора растурити (220В - 24В ) * 2А = 392 В топлоте. Ако желите да користите трансформерлесс напајање, можете добити око 0,1 максимална (од [урл = "хттп://ввв.ецоо.смасма.цом/Поверфул_трансформерлесс_повер_суппли/"] ово трансформерлесс кола [/ УРЛ] замените ВД3 до 24 В 0,5 В Зенер диода). Ако сте пронашли најјефтиније решење за 24 В 2 хоби напајање, можете да користите [урл = "хттп://ввв.ецоо.смасма.цом/Ултра_Лов_Цост_АЦ_ДЦ_СМПС_24В_30В/"] овај СМПС склоп [/ урл], после замене Т1 до ПОЛ24020 и Д1 до ТОП226 (Користите радијатор за Д1 и ВД5).

Здраво, посетите Поверинт.цом ћете добити много корисних кола Гриттин

Молимо Вас да посетите Поверинт.цом ово је добар сајт за више детаља

Конвертовање видео записа сам користи [б] [УРЛ = хттп://ввв.аисеесофт.цом/тотал-видео-цонвертер.хтмл] Тотал Видео Цонвертер [/ УРЛ] [/ б]. Веома је лак за коришћење и моћан. може вам помоћи да конвертујете видео да МП4/МКВ/ВМВ/АВИ и друге популарне формате као што су: Х.264/МПЕГ-4 АВЦ, ФЛВ, МПЕГ-1, МПЕГ-2, 3ГП, 3ГПП, ДивКс, МОВ, м4в, ДивКс, КсвиД, АСФ, суф, ВОБ, ДВ, Супер ВЦД (НТСЦ, ПАЛ, СЕЦАМ), ВЦД (НТСЦ, ПАЛ, СЕЦАМ), ДВД (НТСЦ, ПАЛ, СЕЦАМ) и ХД видео, итд са великом брзином и одличном звука / квалитет слике. Такође, то је такође лепо [УРЛ = хттп://ввв.аисеесофт.цом/мод-видео-цонвертер.хтмл] Модификација Видео Цонвертер [/ УРЛ].

[Куоте = цразибуои; 786403] Желим трансформерлесс напајање са 24В 2 Амп и мислим да све постојеће батерије мобилног телефона усвојилац може да уради за мене. Имам ДЦ усвојилац (5В 250 мА) и желе неке промене у кола да се моје жељене волти и ампера. Можете да прегледате колу било коју од Ваших усвојилац, као и већина народа је такав усвојитеља. Такође можете предложити било који други склоп који може да ми даје трансформерлесс напајање са ДЦ 24В 2 појачавача. [/ Куоте] 24В/250ма адаптер је дизајниран за 6 вати, а желите 24В и 2 ампера који је 48 вати. Дакле, постоји велика поштовањем. То није могуће користити исти адаптер за своју сврху. Потребан вам је потпуно нови дизајн: Д.:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back