Повећање струје између микро и мој мотор возача

X

xbs22x

Guest
Хеј хвала свима који узима време да прочитате ово и може да ми пружи било какву помоћ. За кратак опис Ја сам помоћу АТмега16 и то је закачен директно на две игле на мој Х-моста мотора возача. Један ПИН иде високо мотора окреће у једном правцу, када други ПИН иде високо претвара друге очигледно. Оно што ја не узети у обзир јесте да АТМЕГА16 само извор о 40мА по ПИН што није довољно да вози мој возач мотора. Шта ми је потребно да се стави између оних блокова у циљу извор довољно струје? Да ли би било једноставно као додатног оп појачало са појачањем од 0? Мој пројекат је батерија напаја и ја могу да славине у 5В, 12В, 18В или извора на власт новог блока. Дај ми место као полазна делова да погледамо и ја ћу прочитати Датасхеетс, или потпуно описе, све што ће бити од помоћи. Хвала пуно, Бред.

Да ли имате шематски вашег БиХ моста? Транзистори или МОСФЕТ? Ако желите само да тоне Тренутни можете да користите НПН транзистор, отпорник на базу, емитер и колектор на ГНД као излаз са отпорником ће позитивно понуде као попните се. Не знам коју врсту моста имате тако да то могу радити или не. Александар

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back