Покушавајући да одлучи најмање компоненте техника за примену ових кола

R

rush3k

Guest
[Аттацх = ЦОНФИГ] 58073 [/ аттацх] [аттацх = ЦОНФИГ] 58074 [/ аттацх] Све идеје или предлоге за примену овог дигиталне логике?

Покушајте овако:: лол: Ако је потребно да се обе ситуације можемо да променимо, погледајте дијаграм.

Мистер_рф хвала на одговору. Ваш коло са ДФФ претпоставља да увек ћемо о ~ 4 импулса? Није успео сам да истакнем да смо непознат број импулса ... Ја сам заинтересован за разумевање како да се примени за оба. Ја сам био играње са техником са СР-резу ... положај детета при дојењу на успону ивице и онда прелазе на "високе државне", па излаз остаје високи ..., али то је још увек под истрагом. Свако даље идеје су добродошле ... хвала!

То је разлог зашто би требало да објасни детаљно шта желите. У овом случају постоји само скицу са четири импулса и други импулса у трајању од четири часовника и морате питао како да га спроведе, наравно имаш одговор за управо то. Па зато дај себи времена када постављате питања и напишете шта желите, нико не може да погоди шта је ваш стварне потребе. Срдачан поздрав Алек

[КУОТЕ = алекан_е; 921654] То је разлог зашто би требало да објасни детаљно шта желите. У овом случају постоји само скицу са четири импулса и други импулса у трајању од четири часовника и морате питао како да га спроведе, наравно имаш одговор за управо то. Па зато дај себи времена када постављате питања и напишете шта желите, нико не може да погоди шта је ваш стварне потребе. Срдачан поздрав Алек [/ куоте] разуме. Хвала.

Понекад сви детаљи су важни. : Лол: Види приложени примери.

[КУОТЕ = мистер_рф; 921674] Понекад сви детаљи су важни. : Лол: [/ куоте] Да, имам нацртана бољу слику и опис. Оно што сам покушавао да изрази је да ширина излазног импулса потезу од првог растуће ивице до последњег пада ивице као што сам показао на слици. Жао ми је што не представља ово бољи начин: / [аттацх = ЦОНФИГ] 58097 [/ аттацх]

Не можете ставити у пракси кола да прате овај опис. Ако користимо непознат број импулса, како то да можете предвидети када је време сигнал да се заустави?

Изводљиво цицрцуит са сличним понашањем је ретригерабле пулс истезање монофлоп. Али наравно, излазни импулс мора да пређе последњег пада ивице унос неког времена износ. Надам се, објашњење које мистер_рф је јасан у том погледу.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back