D
dharmeshpitroda
Guest
Здраво пријатељи, желим да се кола мерење тежине .. Имам веома добро познавање различитих фамалиес микроконтролера и сам у овој области писања од 2 године. Желим да мој систем са најнижим трошковима и тесто перформансе за то морам да будем паметан Цхоосер за компоненту мој пројекат. Желим да поставим неколико питања људи који су радили у овој области: 1) Мислим да је 8051 тесто избор, али многе компаније су ове серије тако да молим да ли ми упутство коме 8051 ће бити мој паметан избор? или морам да мислим АБТ неким другим породицама као што је ПИЦ-а или било који други друго ... 2) Мислим да морам да користим Целл оптерећења и многе врсте оптерећења ћелије доступних на тржишту, тако и пријатеља може да вас ми у питању ова селекција? или морам да мислим други осим оптерећења ћелије? 3) Ако алреди да било који пројекат који се директно или индиректно сличан овом од молимо Вас да ми документ или код .. ја ће бити врло хвала пуну вама ... Молим вас ако имате било какву информацију у питању било који од 3 бода менсон горе него молим вас упути ме .. Ја сам збуњен ... Захваљујући вама и поздрав, Дхармесх