Помаже да се дизајн Мој пројекат микроконтролер!

D

dharmeshpitroda

Guest
Здраво пријатељи, желим да се кола мерење тежине .. Имам веома добро познавање различитих фамалиес микроконтролера и сам у овој области писања од 2 године. Желим да мој систем са најнижим трошковима и тесто перформансе за то морам да будем паметан Цхоосер за компоненту мој пројекат. Желим да поставим неколико питања људи који су радили у овој области: 1) Мислим да је 8051 тесто избор, али многе компаније су ове серије тако да молим да ли ми упутство коме 8051 ће бити мој паметан избор? или морам да мислим АБТ неким другим породицама као што је ПИЦ-а или било који други друго ... 2) Мислим да морам да користим Целл оптерећења и многе врсте оптерећења ћелије доступних на тржишту, тако и пријатеља може да вас ми у питању ова селекција? или морам да мислим други осим оптерећења ћелије? 3) Ако алреди да било који пројекат који се директно или индиректно сличан овом од молимо Вас да ми документ или код .. ја ће бити врло хвала пуну вама ... Молим вас ако имате било какву информацију у питању било који од 3 бода менсон горе него молим вас упути ме .. Ја сам збуњен ... Захваљујући вама и поздрав, Дхармесх

можете користити 89с51, са Атмел компаније, око оптерећења ћелије, не знам много о моделу и ..., али то није тако тежак избор, само изаберите који је линеаран излаз и довољно осетљивости ... Такође можете да користите АВР или ПИЦ-а серије која је аналогно дигитални конвертор, АДЦ на чипу ....

Хи .. сегмек .. Види .. Имам једну електронику Мерење тежине инструмент који купујем од другог неких произвођача на тржишту који уређаји за мерење тежине користећи лоадцелл и води 89Ц51 .. Сада сам урадио Р & Д и сазнати неке грешке или тесто решења као што су, уместо од 7 сегментни дисплеј ћу користити 2 ЛЦД-линије и мени вођен дисплеј у њему .. итд и желим да стекнете нове инструмент који ћу производње у будућности, има низак награду и тесто перформансе .. Ако неко пронађе да је КСИЗ 8051 серија ИЦ је добра и низак награду или било какве информације или Цаусион! Прије него што почнем пројекат ... Онда плз инфром мене Абт је ...

Направио сам тежину са АдуЦ845 (2к16ЛЦД, 4-20мА, РС232/РС485, 4ккеипресс, 4опто ИН, ОУТ и стварно 4релаи сат са ПЦФ). Повежете 2 мерне ћелије (6-жице). АдуЦ845 мора да 24бит А / Ц и ДАЦ, мин стварна вредност напона је 1-5уВ.

Здраво маркосик20 хвала, ако је могуће од желим две ствари од вас, 1) Шта ће бити процењени трошак Ур пројеката 2) Колико лоадцелл у прикључити и из које фирме 3) може у плз формвард мене код модул који комуницирају са лоадцелл тако да је мој десигниг полазна тачка се лако Захваљујући вама,

[Куоте = дхармесхпитрода] Здраво маркосик20 хвала, ако је могуће од желим две ствари од вас, 1) Шта ће бити процењени трошак Ур пројеката 2) Колико лоадцелл у прикључити и из које фирме 3) може у плз формвард мене код модул који комуницирају са лоадцелл тако да је мој десигниг полазна тачка се лако Захваљујући вама, [/ куоте] 1). пројекта може коштати различите за сваку земљу, знате, доступност делова, испоруке и пореза. 2). Мерне ћелије зависи од ваших захтева и спецификације ћелија оптерећења, ја нисам искусан са мерне ћелије, али мислим да имају различите спецификације. 3). Мислим да код модула потребно је основни АДЦ кодове да скоро сваки члан овде могу да одговорим.

Такође сам заинтересован за изградњу једног осе тежине мерни систем. је неко зна где могу да нађем цене оптерећења ћелије? (Ја сам посетио многе компаније, али не могу да пронађу цене од њих: лол:) било Гаусс цена !!!!!!!!! хвала

Здраво, Дилан .. Прво сазнати име део оптерећења ћелије, а затим покушајте да претражите то име део на [урл] ввв.ДИГИКЕИ.цом [/ урл]. ћете добити награду од овде ...

Хи. У Европи цене оптерећења ћелије она бити зависи од макс. И пример. - Тип 3410 Висхаи мак = 500кг - 80ЕУР - тип 3410 Висхаи мак = 2000кг - 130ЕУР. Ја сам сам направио оптерећења ћелије (материјал - од нерђајућег челика + 4к напор Гагес + лепак + отпорник) Процедити Гагес да ХБМ [урл] хттп://ввв.хбм.цом/продуцтс/СЕУРЛФ/АСП/СФС/ЦАТЕГОРИ.3/ММ .3,33, -1/СФЕ/ЛистПродуцтс.хтм [/ урл], али цена је веома велики. У мом цонтри Гагес напор цена је 5 евра / Ст.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back