Помажу да се дизајн бандпасс филтера 766МХз

B

bonsevich

Guest
Здраво свима сам дизајн БПФ у 766,5 МХз централне фреквенције, бандпасс 46МХз. Користио сам Лумп елементе и филтер решење и реклама да је дизајн. Мој дизајн је испод прилогу. Ико може да ми помогне око тога? - Могу да га у реалном? - Може ли одговор тим захтевима? Хвала за помоћ!

немају огласе, али кључ да би такав филтер је способност да се "подеси" резонатора. Желите да користите променљиве кондензаторе да подесите га унутра ће решити много паразитских реактанса варијација за вас. У супротном ћете морати невероватно уске компоненте толеранције. Имао сам пуно среће са цомблине дизајн на овој фреквенцији, коришћењем различитих чип кондензатора. Чешаљ прсти су око 1 "дуго.

@ Бифф44: Хвала пуно за помоћ мене. Мислим да тешко да би се у реалном. Јер сам морао да користи неке кондензаторе да гради једну капацитивност вредност; утицај паразитских реалних компоненти. Можете ли ми показати свој дизајн? Дајте на мој е-маил молим вас! Мој е-маил је: латуиен@гмаил.цом Веома је користан са мном! Хвала пуно!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back