Помози ми да мењају подели са 2 контра код да подели са 4 контра

A

anoop12

Guest
Здраво свима, ја сам написао код за поделити са 2 контра. Морам да се она мења за поделити у 4 бројач. Да ли неко зна како да се она мења? Било који други начин? Захваљујући Ево код --------------------------------------- либрари ИЕЕЕ; коришћења ИЕЕЕ. стд_логиц_1164.алл; лице дивиде_би_2 је лука (цлк_и: ин стд_логиц; ресетовање: у СТД_ЛОГИЦ; цлк_див2: оут стд_логиц); краја дивиде_би_2; архитектура РТЛ од дивиде_би_2 је сигнала К: интегер; почети процес (цлк_и, ресет) бегин иф (ресетовање = '0 ') онда К

Здраво, Користите бројач за бројање два циклуса часовника и онда инвертује излаз. Нада у идеју.

сигнала П: интегер (1 довнто 0); ................ почети процес (цлк_и, ресет) бегин иф (ресетовање = '0 ') онда К

било би боље да ХАВ аргумент у ако петљи програма аддн је на следећи начин: иф ((ресетовање = '0 ') или (К = '00')) онда ............. ....... ..................

Зашто је потребно да додате ОП к = '00 '?

ако у дати излаз једног контра као ц на другу мислим Ур проблем ће бити решен! у овом случају цкт ће бити асинхрони. други да користи променљиву у почетку чини 0; НА К

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back