Помози ми да почну да раде тајминг на основу програма

K

kirangowle

Guest
Здраво свима, ја сам ФПГА почетник, имам симулиране Д флип флопа, једноставно капије, основна израза Булове у куартус ИИ и модела СИМ. Сада желим да се концентрише на време иссуес.тиминг на основу програма. па плс ми упутство како ћу поступити.

Здраво, Ви ћете морати да уче процеса који су сицхронизед на системски сат. ВХДЛ пример: ПОЧИЊЕ ПРОЦЕС (КЗК) бегин иф (цлк = '1 'и цлк'ЕВЕНТ) к

Можете такође направити једноставан меморије.

Ја покушавам да се изгради мали одбор развој за себе. И м планирање интерфејса следеће ресурсе 1. 16 * 2 ЛЦД-2. 4 * 4 Хекс тастатуре. 3. степ мотор (за брзину, као и смеру). 4.. 7 сегментни дисплеј (4 НОС) 5.АДЦ 6.ДАЦ 7. других (као што су ЛЕД, релеј, итд) Молим вас да ми помогне у избору који МЗ (ФПГА) требало би да волим за горе наведене апарате да се сметње. Да ли сам потребан Спољни ЕПРОМ-и СРАМ програмирати ово?

[Куоте] Ја покушавам да се изгради мали развоју одбора за мој само [/ куоте] Можда ћете желети да копирате постојеће Мен.. Комплет кола, или их мењате у складу са вашим потребама. Али ја чврсто савет против тога осим ако сте стварно искусни са ПЦБ дизајн и прототип окупљања. Неки произвођача Мен. Комплет је под покровитељством малопродајне цене које се тешко могу тукли куповином компоненти сами, а не с обзиром на ПЦБ-производњу и монтажу напор. То је другачије, наравно, уколико сте потребна за пројектовање плоче са одређеним функционалност као производ или подсистем прототип.

Но ИМ покушавате да измените постојеће одбора на мој захтев. Зато што ја донт знати где могу добити прилагођене један. Тако љубазно плс ми сугеришу .. шта су периферне ја захтевају.

Може ли ико предложити ми где ја могу добити прилагођене одбора ФПГА. Мислим локалних добављача у Бангалору, Индији.

Зашто ДНТ у повежете са неким развојна плоча за Ур дизајн, ствари у имати написали све на располагању са Ксиллинк спартански 3Е плочица од дигилентинц ([урл = хттп://ввв.дигилентинц.цом] Дигилент Инц - Дигитални дизајн инжењера Извор [/ урл]), наплати и почети пројектовање прилично израду Ур сопствени развој одбора и заглави са ПЦБ пројектовање онда ФПГА пројектовање! :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back