Помози ми да пронађете релеј

A

angy

Guest
Ако неко може да пронађе релеј за мене од следеће спецификације (би требало да прати МИлСТД: Контакт Тренутна оцена: 3А цоил напон номиналне: 27В Контакт арранемент: ДПДТ

лако можете наћи у 24В. користе 2 или 3 диоде у серији да одустане од напона 24В или користите МЗ регулатора у серији.

Погледајте следеће: [УРЛ = хттп://ввв.аерцо.цо.ук/Релаис_Басес__Мисцелланеоус+Релаис+формерли+Деутсцх_Милитари+Релаис.хтм] Војне Релеји, Релеји и Основе и електричних компоненти [/ УРЛ]. [УРЛ = хттп://ввв.леацхинтл2.цом/енглисх/енглисх1/вол0/цонтвол0.хтмл] Северна Америка - Том И - релеји [/ УРЛ]. [УРЛ = хттп://ввв.дсцц.дла.мил/Програмс/МилСпец/листдоцс.асп?БасицДоц=МИЛ-ПРФ-83726] Листа Мил спецификацијама - ДСЦЦ [/ УРЛ]

Има доста од 5 појачало релеја који треба да служи своју сврху.

Још безбеднији за коришћење 5А 3А примену. Хвала

У ствари, ја сам помоћу 3А за безбедније 2А за операције

Добићете 24В за релеје вериети бесни власти. аваго технологије Аллиед електронике омега инжењеринг цроузент су неки од највећих произвођача састанка МЛИН сексуално преносивих болести

Здраво, Анги није Ур проблем решен?

Не баш као У видели све мануфратурес дати не проивде МИЛ СТД релеј од 3А. Неке од руских релеја су доступни, али онда не желе да користе технологију руском

Погледајте Дигикеи, РС или за Фернил милиона спецификације производа.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back