Помози ми да схватим зашто све функције моје ВРЦ су обрнуте

D

devojka

Guest
Све функције ВЦР-су обрнуте. Примјер, ја притисните Плаи и се сторнира, ја притисните Прекини представе, итд Молимо Вас, шта да радим? Хвала вам свима.

Ако сте у стању да раставите свој видео рекордер онда то уради након тога можете да очистите ВЦР-дугмад одбор са спрејом за чишћење или решење онда се она осуши и испробајте га да ли је још увек исти онда морати да замените дугмад, срећно. ..

[Куоте = девојка] Све функције ВЦР-су обрнуте. Примјер, ја притисните Плаи и се сторнира, ја притисните Прекини представе, итд Молимо Вас, шта да радим? Хвала свима [/ куоте] Изгледа да "режим прекидач" добио забрљали.. Прво, морате да га нађете, онда га отворите, а затим очистите га, а затим ставити евериитхинг назад. :) Онда опет то може бити механички проблем са којим чини "режим прекидач" окреће у погрешном смеру или не у потпуности жељеном положају. Проверите да ли и видите да ли то помаже.

момци хвала вам много. Ја ћу се претварају да су репаиргирл овог викенда :) **** Републико Српска Земљо најмилија!

[Куоте = девојка] момци хвала вам много. Ја ћу се претварају да су репаиргирл овог викенда :)[/ куоте] Свети СХ * Т. :) Немојте се на струју, или тако нешто ... ;!) [Куоте ]**** Републико Српска Земљо најмилија [/ куоте] Нема нас нигдје оваквих ... : Д

боље да нађем дечка достићи да купи нови, ја сам га демонтирао и створио већи проблем :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back