Помози ми програм ЛПЦ2368 чип за ГПС систем за праћење

C

cllunlu

Guest
Здраво пријатељи Ја сам ново о АРМ мицроцонтроллер.И су користили још један микроконтролер (ПИЦ-а, 8051) бефоре.Анд Постоји 8-битни микроконтролер. Ја студент.Анд сам пројекат је ГПС праћење систем.И су схватили пре Телит ЕЗ-10 ГПРС-ГПС кит.Бут желим да схвате са микроконтролером који је 32 битни АРМ. Ја сам одабрао погодно микрочип који је ЛПЦ2368. Али ја не знам како да програм који Донт мицроцхип.И знају ништа о АРМ микроконтролера. Желим да ваша помоћ. Тхнкс

Не бојте се. Постоји толико много слободних компајлера из ГНУ-за АРМ микроконтролера ЗПП. То је само Ц. И то је еасиест и боље да ПИЦ

ништа за панику. Предлажем да одеш са ЛПЦ2129 АРМ заснива контролер јер су веома једноставни за разумевање и програм је у Ц. Интерфацеинг ГПС је такође веома једноставан. ГПС и контролер комуницира користећи серијски начин комуникације преко УАРТ. Дакле, узмите ГПС излаз и да га УАРТ ТКС и РКС. и пишу једноставне серијски програм комуникације. Готови сте. Само преузмите ЛПЦ2129.пдф са мреже и проучавају само основе и научити како да конфигуришете портове и како да инитиалисе и издвајање података са серијског порта. Његова врло једноставна све најбоље. Можете и ви ћете то урадити.

диска Морам да повеже неке микроконтролера са мојим ПЦ. Желим да се повежу са Блуетоотх-а. плз сугеришу шта треба да урадим

Можете користити ВТ12 модул из Блуегига. Она ради врло добро. Она користи серијски порт на цомуницате.

Здраво, пре свега у потребе почети са ИДЕ, на пример, у може да почне са Кеил увисион3 Евалуација верзију са реалним погледом компајлер за пишући и симулацију Ур програма. евалуација верзија је бесплатна, али са ограничењем код величине, програми који генеришу више од 16К КБ кода и подаци неће компајлирати, монтажу, или везу. За преузимање хек фајл у контролер можете користити Х ЈТАГ серверски софтвер и вигглер хардваре.иф у нису радили на 32 битним процесорима и раније у имати ограничено време за Ур пројекат. Препоручујем јефтине руку на бази процесора, може проверити у ЛПЦ 210к (к = 1,2,3) Схакеел

Препоручујем ЛПЦ210к серије. Сада имају веома ниској цени. нека рука ЈТАГ [урл] хттп://сторес.ебаи.цом/Мицро4иоу-Сторе [/ урл]

Има доста информација о ЛПЦ2000, алати за АРМ микроконтролера као и неке информације о Цортек М3 и неке АРМ9 уређајима на овом сајту: [урл] хттп://ввв.лпц2000.цом [/ урл] За развојне алате на АРМ Мицрос овом под-сајт помаже: [урл] хттп://ввв.лпц2000.цом/тоолс/индектоолс.хтмл [/ урл] Поздрав, Боба

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back