Помоћу ФМ радија у дигитални висок мало брзина преноса линка

A

ahmad_abdulghany

Guest
Ја сам покушава да користи ФМ радио МЗ тда7000, (овде наћи своје податке лист: [урл] хттп://ввв.семицондуцторс.пхилипс.цом/ацробат_довнлоад/датасхеетс/ТДА7000_ЦНВ_2.пдф [/ урл]) Проблем је желим да користите у Дигитал Хигх мало брзина преноса линка ћете Плигг приметити из својих лист са подацима да постоји 10кХз БВ АФ филтера (ЛПФ), као последња фаза, које филтрирају ће ограничити брзину протока око 9600 пауд максимум .. Мислио сам да повећа брзину протока од стране каскадних други ХПФ са тим филтером као компензацију за то ... Ово ХПФ би требало да има исти цуттоф, или још ниже цуттофф да се скоро беле траке (равна бенд) одговор .. Да ли мислите да је изводљиво метода да? Такође, како да окарактерише МЗ филтера да би могли да одлуче о стварном Ц / ЦС од ХПФ да буде дизајниран? Треба коментаре Хвала унапред, Ахмад,

Ваш метод ће изазвати проблеме буке проширења. Ти би било боље да тапкање сигнала искључите пре него што појачало и користи спољне један од правилног протока.

[Куоте = надут] Ваш метод ће изазвати проблеме буке проширења. Ти би било боље да тапкање сигнала искључите пре него што појачало и користи спољне један од правилног протока [/ куоте]. Да ли могу да то уради у случају ТДА7000?

Хммм, 10 кХз је мало низак. Највише ФМ аудио-радио има нископропусним филтером филтер на више налик 15 кХз. То је зато што пута бенд у континуитету, у нешто попут 19 кХз и користе фреквенције изнад да је за другу страну стерео звуком. Дакле, ако не ЛПР басебанд ствари, можете завршити са једним каналом Л + Д шири у ЛР други канал, и добићете смеће за аудио. РОХМ чини стерео чип који је добро до 15 кХз, БХ1415Ф

[Куоте = бифф44] Хм, 10 кХз је мало низак. Највише ФМ аудио-радио има нископропусним филтером филтер на више налик 15 кХз. То је зато што пута бенд у континуитету, у нешто попут 19 кХз и користе фреквенције изнад да је за другу страну стерео звуком. Дакле, ако не ЛПР басебанд ствари, можете завршити са једним каналом Л + Д шири у ЛР други канал, и добићете смеће за аудио. РОХМ чини стерео чип који је добро до 15 кХз, БХ1415Ф [/ куоте] морам да се битска брзина већа од неколико хундередс од Кбит / с (надам се, у ствари, да се постигне један или више Мбпс) Поздрав, Ахмед,

гради, уколико филтер ће вас сачувати од потребе брзинама преко 50 кб / с. За ФСК, сигнал пропусни опсег је око 3-4 пута-ом. Требало би да покушате неки облик 802.11 преноса. Ови модули су ниске цене.

[Куоте = надут] изгради у ако филтер ће вас сачувати од потребе брзинама преко 50 кб / с. За ФСК, сигнал пропусни опсег је око 3-4 пута-ом. Требало би да покушате неки облик 802.11 преноса. Ови модули су ниске цене [/ куоте] Извини, али. Шта је 802.11 пренос? Такође, и даље треба да знате за ТДА7000, немогуће је да се битска брзина већа од лимита И О рекао изнад? Надам се да видим своје приказу листа са подацима и реците ми .. Хвала вам пуно за помоћ, Ахмад,

802.11 је стандард за пренос података до 56МБ / с. Такође се зове ВиФи и неколико других имена. [УРЛ] хттп://ввв.длинк.цом/туториал/вирелесс/ [/ урл] је ФАК страницу за један произвођач тих производа.

[Куоте] да филтер ће ограничити брзину протока око 9600 пауд максимално [/ куоте] Ти. Значи да ће ограничити стопа симбол 9600 бауд. Бит рате и брзину преноса нису иста ствар. [Куоте] изгради у ако филтер ће вас сачувати од потребе брзинама преко 50 кб / с [/ куоте] Не мора да значи. То зависи од кодирања програма и сигнал шум. ФСК је један бит по симбол. Превозник мању фреквенцију = 0, превозник већа учесталост = 1 У теорији можете користити четири различите фрекуенцис превозника да представљају 00,01,10,11 или да га даље и користи осам, шеснаест или више фрекуенцис превозника. У пракси то брзо постаје тешко декодирање. До тренутка када сте ДСП-у ваш пријемник може и баци јефтине ФМ МЗ и коришћење у нешто као што је ОФДМ. Сханнон закон даје максималну могућу брзину протока који може да прође кроз канал патицулар ширине и С / Н однос.

Покушавао сам да спроведе под-носиоца модулације за ФМ радио. Стандард РДС даје 1.2 кбпс, и ДАРЦ даје 16кбпс. Можда ћете желети да на њих гледа. Још увек можете да дозволите заузима звука имати простора за емитовање, такође. Погледајте ФМ демод МЗ СА605 за веће пропусни опсег.

[Куоте = така_така] стандард РДС даје 1.2 кбпс, и ДАРЦ даје 16кбпс. Можда ћете желети да на њих гледа. Још увек можете да дозволите заузима звука имати простора за емитовање, такође. Погледајте ФМ демод МЗ СА605 за веће пропусни опсег [/ куоте] Које су ова два стандардна. Желим да знам о њима, Имајући у виду да МЗ, ја сам добила свој лист са подацима, али није доступан овде код мене, ТДА7000 није такође доступан овде, али сам већ добио неке делове од тога!

Овај сајт може бити од помоћи за РДС: [урл] хттп://ввв.радио-елецтроницс.цом/инфо/броадцаст/рдс/рдс.пхп [/ урл] ДАРЦ = Радио Дата Комуникациони стандард има већи бит рате, око 16кбпс

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back