Помоћ Грешке Рес2! Када је покренут Калибар ПЕКС

Z

zm2006

Guest
Успех у трчање ДРЦ и ЛВС калибра, али не у вођењу Калибар ПЕКС уз поруку: "Грешка при састављању правила величина ААА: Грешка Рес2 на линији 111 ААА-недефинисаног параметра слоја име. ККК" Ко може да ми помогне Хвала пуно!

Шта је на линији 111 од правило фајл?

[Куоте = дгнани; 875079] шта је на линији 111 од своје правило фајл [/ куоте] Бојим се да ова грешка резултат из другог еррор.То избегне оригниал грешка, ја сам обрисао неки садржај цалибре.рцк води Питао сам грешку изнад. Оригинална грешка је да: "Грешка при састављању правила величина ***: Грешка ТВФ1 на линији 20265 од цалибре.рцк-ТВФ Препроцессор грешка: цалибре.рцк: 20265 (именски простор'::'). Грешка: неважеће име команде": : уређај:: енцлосуре_меасурементс ", док се извршава":: апарат:: енцлосуре_меасурементс-база гате_а1-мерење ц_нмцоре_аук-Ориент алл_сд-мак_пар 5-мак_пер 5 ", док оцену" ТВФ:: СЕТЛАИЕР нЦоре_ВПЕПРОП = [уређај:: енцлосуре_меасурементс-база гате_а1-мерење ц_нмцоре_аук-Ориент алл_сд-мак_пар 5-мак_пер 5] "Хвала на помоћи!

Да ли користите верзију Калибар препоручене од вашег ДПК документације? Да ли сте пратити све наставу у ДПК документације за ПЕКС или у оквиру правила самог фајла? (Нпр. променљиве окружења, укључите фајл путање)

[Куоте = дгнани; 875355] Да ли користите верзију Калибар препоручене од вашег ДПК документације? Да ли сте пратити све наставу у ДПК документације за ПЕКС или у оквиру правила самог фајла? (Нпр. променљиве окружења, укључите фајл путање) [/ куоте] Хвала! То је верзија проблем који доводи до грешке.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back