[Помоћ] да АВР прогаммер

H

hongphuc118

Guest
Имам доста АТ89Ц51.И желите да направите АВР прогаммер. Могу ли то учинити са АТ89Ц51?

Да ... у можете да урадите .... Нашао сам овај тип програматора пре 1 годину ... али сам купио универзални програматор .... претрагу гоогле .. мора да га пронађете у

Овде је један .. Који је састављен од стране многих и нашао ради .. Али вам је потребан програмер за програмирање фирмваре чип. Користио сам 89С52 за фирмваре који је ИСП и сам програмирати преко паралелног порта

Мозете ли ми послати свој шему?

Проверите [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/тхреад180513.хтмл~~ХЕАД=добј [/ урл] Алек

Могу да га користим за ПИЦ програматором?

[Куоте = хонгпхуц118; 919549] Да ли можете да ми пошаљете ему [/ куоте] Извини, заборавила сам да додам линк [урл = хттп://ввв.кмитл.ац.тх/ ~ ксвицхит/еаси2/еаси2.хтм] Програмер за 89Ц51/52/55 89С51/52 [/ урл] ево га. [КУОТЕ] Да ли могу да га користим за ПИЦ програматор [/ куоте] Прво желите сериес 89 програматор, сада питате слику. Буде јасно шта желите ..

ОП жели да цонтруцт на АВР програмер са 89Ц51 којој има много, и не захтева 89Ц програмера .. @ Хонгпхуц118 Претпостављам свој тежак задатак да изгради АВР програмер са 89Ц51. 89Ц51 мора да се програмира са фирмвером који је написан у складу са програмирањем алогаритхмс на АВР и природно као 89Ц51 не могу директно да комуницирају са УСБ порта, може бити програмер или серијски порт пареллел лука на бази један. Афтералл зашто поново измисле точак док вам једноставне УСБ програмера као што је "УСБасп" за АВР. Ево линк: [УРЛ = хттп://ввв.фисцхл.де/усбасп/] фисцхл.де - УСБасп - УСБ програматор за Атмел АВР контролере [/ урл]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back