Y
yougarage
Guest
Поздрав Ја сам нови на овом форуму и заиста га волим! Надам се да је ово право место да пронађете одговор на мој проблем ... И'м макинг обртаја граничник за мој мотор. то би требало да ради на овај начин: када обртаја прећи преко тхресолд да подесим, коло "Рез" понуде које долазе из мотора и одласка на паљење цоил.Иоу могу да виде кола на слици. Микроконтролер део ради добро (ја користим нано Ардуино), она се правилно о / мин и окидач оптокаплера, али понекад мотор и даље ради, и ако се у коло "Цут услов". Мислио сам да може бити проблема микроконтролера, тако да сам повезан прекидач који једноставно моћи оптокаплера када сам га притисните, али се дешава исто! Такође сам приметио да ако сам уклони Р14 мотор цонинуе ради без проблема ... Желео сам овакав распоред има само погон нормално затворен десигн.И желео да избегне оптокаплера бити "ОН" све време мотор ради. Ја не знам да ли ово коло дизајн може бити у праву ... Мислио сам да то може бити проблем дати индуктивно оптерећење (паљење калема) ... [УРЛ = хттп://имагес.електрода.нет/93_1302687787.јпг] [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/93_1302687787_тхумб.јпг [/ ИМГ] [/ УРЛ]