Помоћ контролише серво користећи 16ф877а са Ц језиком

A

alexisjm_04

Guest
Било ко може да ми помогне да се изгради код користећи Ц контролише серво мотор? Добио сам 16ф877а, 20ктал, ПИЦЦ компајлера, горионика, ФУТАБА серво управљач. Знам како да трепери неки ЛЕД и користи дугме Пуцх да укључите ЛЕД диоде али желе да науче више о МЦУ, желим да се окрену Серво одбрани на позицији потенциометра. 5К ПОТ је повезан на А0 од ПИЦ-а, тастера на Е0 и б0, лука Д ће бити постављен као излаз. Ја могу да науче из примера користи Ц само, нажалост. Надам се да неко може да ми код, тако да могу почети за мој пројекат ... Хвала унапред! Ја ћу бити постављање мој пројекат након што је учињено. Хелп плеасе !...:)

Може ли ми неко дати код за контролу 3 мотора, Серво, користећи ПИЦ и микроЦ кодовима захваљујем? ..

када; добијате овај код молимо вас да помогне Мее превише сам и покушава да контролише исти мотор и ако сам добио први онда ћу вам дати у реду

Проверите мој видео ако сте заинтересовани за то, реците ми да стави код овде (код написао микроЦ ПРО) [урл = хттп://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=Пн-П7_лКМКц] ИоуТубе - мотор серво, МАТЛАБ ГУИ микроЦ ПРО и Протеус [/ урл]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back