Помоћ потребна - Ксилинкс спартански 3 комплет

A

adilsaleem

Guest
Може неко молимо Вас да схватим шта могу вероватно да буду у реду са кодом? Ја компајлирати и синтетише га у Ксилинкс 6,1 за [Б] спартански 3 [/ б] Кит, након синтезе приказује све И / О у РТЛ еми. Али када покушам да га на мапи ФПГА помоћу [Б] Уцф. [/ Б] фајл он не препознаје улаза и даје грешку

Која је порука о грешци? Шта је у вашој УЦФ фајл? Можда ћемо морати да превише видели ниво ХДЛ датотека. Ако не користите УЦФ фајл, да ли је комплетна без поруке о грешци? Да ли сте у стању да изграде успешно других пројеката, или је то ваш први пројекат?

Ово није мој први пројекат, сам га користим неко време. . Уцф фајл даје грешку "Но нето (с) фоунд" за линије где сам навели улаза. Мислим да ВХД датотеке не смеју да се овде учитају.. Ја ћу покушати да га поштом на вас.

Покушајте да схватите шта то разликује између ваше претходне успешне пројекте и свој тренутни проблематичан пројекат. Ја сам Верилог момак, тако да могу имати проблема користећи ВХДЛ. Међутим, неко други вероватно може да вам помогне. Ако ваш ВХДЛ-а УЦФ су веома кратко, можете да их налепите у своју поруку са "Код" ознаке, како бисмо лакше за читање. Или можете једноставно и до неколико мањих датотека и приложите уз поруку.

Здраво адилсалеем, нисам имао проблема синтезу ВХДЛ-и УЦФ ваше датотеке. Све ваше УЦФ ПИН задатке радили у реду. Можда је Ваш ИСЕ пројекат поставке су нетачни, или можда имате сломљена верзију ИСЕ. Ја сам помоћу ИСЕ 8.1.03и. Ја одабраним циљним уређајем 3с200-4-фт256. Морате да доделите број ПИН "ЦЛК".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back