Помоћ у вези носилац у ВЛСИ

B

bhargav.scsvmv

Guest
Када се бирају превозника у физичком дизајну? Када Изаберите превозника у логички дизајн? Мислим какав знања или вештине је потребно за особу да изаберете каријеру у физичком дизајну, или у логици дизајн? Добила сам прилику сада да изаберу један у тхем.Бут не знам који да изаберем за мене. Зато молимо за помоћ.

Оно што је потребно вештина? Па, да ли је крајњи или Фирефок, то је инжењер положај и морате вештина да реши проблеме сами. Питамо људе Супер Симпле питање које лако можете да пронађете одговор за које читање књига, као и како да фазна за 180 степени, како да остваре НАНД капије са + ~ Б Шта је фазне разлике на Т-ФФ не квалификују се као инжењер. Први корак је учење како да то урадите ресеацх сами.

[Куоте = лостинклатион; 881362] Шта вештину је потребно? Па, да ли је крајњи или Фирефок, то је инжењер положај и морате вештина да реши проблеме сами. Питамо људе Супер Симпле питање које лако можете да пронађете одговор за које читање књига, као и како да фазна за 180 степени, како да остваре НАНД капије са + ~ Б Шта је фазне разлике на Т-ФФ не квалификују се као инжењер. Први корак је учење како да то урадите ресеацх сами [/ куоте] Па мислим да ово неће бити погрешно, да затражи смернице за први корак од вас..

[Куоте = бхаргав.сцсвмв; 881412]. Па мислим да ово неће бити погрешно, да затражи смернице за први корак од тебе [/ куоте] Знам правилно технологије ... Имају добро основно знање рада на МОСФЕТ и ЦМОС. .. Ако сте више заинтересовани у физичком делу дизајна можете изабрати физичког дизајна .. Ако сте добри у Верилог кодирање и функционалност добро познавање можете одабрати предњи део ..

За фронт-енд "ВЛСИ у потребно је да имате добре дигиталне основе дизајн, програмирање вештине (ХДЛс, Ц, сцриптинг).

[Куоте = јееван.лифе; 882974] Знам правилно технологије ... Имају добро основно знање рада на МОСФЕТ и ЦМОС ... Ако сте више заинтересовани у физичком делу дизајна можете изабрати физичког дизајна .. Ако су добри у Верилог кодирање и функционалност добро познавање можете одабрати предњи крај .. [/ куоте] Нисам разумео оно што се у физичком десигн.Цан неко објаснити.

[Куоте = бхаргав.сцсвмв; 883032] Нисам разумео оно што се у физичком десигн.Цан неко објаснити [/ куоте] Физички се бави дизајном са стварним спровођењу РТЛ ..... Постављање ћелија .. рутирање ... сат стабло зграде ... верификације компонената ... оптимизације дизајн за боље перформансе ... итд ..

Само радите оно што волите да радите.

Које су основне вештине једне треба да буду јаки у да засија у физичку дизајн. Шта је прва ствар коју треба да науче да постану доброј физичкој пројектант. [Цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]---------- Пост додат у 23:48 --------- - Претходни пост је био у 23:44 ----------[/ сизе] [/ цолор] Које је основна знања неопходна да постане физички дизајн инжењер.

Сазнајте основних радних ниво транзистора ... Идите кроз распореде ... прођу кроз време у вези ствари ... само треба добро чврсте основе .. да ћете покупити ствари једном када почнете да радите ... Све најбоље

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back