Потребан Идеје за биомедицинска пројекте

A

ananth_bme

Guest
Здраво, ја сам у последњој години свог Будите у БМЕ. ја ЈУС желе да ураде нешто ново у вези мог последњој години пројеката. Може ли ико молим вас да ми помогне? Хвала унапред, поздрав, Анантх

Пројектовање и изградњу дете апнеје прати

За неке идеје, Гоогле: биомедицинске ФИП завршне године пројекат Кена

Нисам добио никакве корисне пројекте: (за апнеја монитора, може у плс маил ме са детаљима?

1. Уколико желите да добијете спам од стране спиботс ћете мењати своје поруке и уклонити вас е-маил адресу. 2. Форуми су намењени за одговорима на овде објављена, за вашу корист сада, и за друге у будућности. 3. У Гоогле'инг> биомедицинских ФИП завршне године пројекат

Мораш сам нова идеја .... да систем биотелеметри заснованих на ГПРС трансрецеивинг. Али, могу да будем сигуран где да се средства за ове ... као оно што некако модем на коришћење, што ПИЦ-а могу да користим? , Како пренети стечена биосигнал од појачала на ГПРС модема или телефон, итд плс хелп .... анантх:)

Велики пројекат. Почните од почетка. Шта знате о било ком од корака? Шта биолошки параметри ће вам мерити? Шта сензори ћете користити за мерење параметара? Шта инструментације сте упознати са конвертовати излаза сензора струје / напон / фреквенција сигнала? Шта микро-контролера Да ли сте упознати са? Шта програмски језици знаш? Све ово пре него што чак и добити на ГПРС тачке. Кен

ЈУС гонна почети фрм једног параметра, ЕКГ ... ћете Б користећи ЛМ324 МЗ на основу појачало ... Такође, размишља коришћења ПИЦ-16ФКСКСКС

ЛМ324 није добар појачало за ову сврху. Гоогле: инструментације опамп ЕКГ нисам ПИЦ-а корисник тако да ћете морати да одреди чип који поседује адекватну брзину, АДЦ улаз опсег, и складиштење за обраду улаза и генерисање излаза. Кен

Почните писање корисник причу о захтевима. Дефинисање корисника и ако је то неопходно других заинтересованих страна; оно што се користи за решавање актуелног проблема и шта предности новог система ће бити. Се остане изван домена решење док не веома добро разумевање захтева

Да будем искрен ја ЈУС желе да заврше пројекат да се моје степена ... па да ми помогне са захтевима за телеметрију систем

Сврха пројекта је да се обуку и тестирање своје вештине у решавању проблема на структуриран начин. За почетак морате да одредите захтеве (и обим) за телеметрију система: унос података формату (ИСО модела) Излазни формат података (ИСО модела) Брзина ажурирања исправљања грешке Даљина преноса једног или више клијената (адресирање)

@ Анантх .. пре свега телеметрије пројекте базиране нису нове у биомедицинским Енгг. Постоји нормално атлеаст један пројекат годишње на телеметрију у колеџу сам завршио Енгг од (Мумбаију универзитета) и као општи тренд за такве бити пројекти, већина ученика на крају завршава само телеметрију део или обраду сигнала део, што значи да заврши овај пројекат да ће морати да раде свој ** искључен. Претпостављам да сте ТЕ управо сада. Ако желите да настави са пројектом, почну да раде на шеме од сада па надаље, јер је то велики пројекат. Разговарајте са својим професорима и да ли они могу да вам помогну са овим (бар један део). За компоненте проверите каталогу свог локалног продавнице компоненти. Погледајте шта имају и онда одлучите шта ћете да користите. Правилна компоненте (индустријски стандард), може бити тешко да на локалном нивоу добити. За ЕКГ део Гоогле за "отворени ЕКГ пројекта". Проверите свој посао. Пронађи једноставан аналогни кола и покушати да га спроведе успешно пре пола пута фази. Један члан ваше групе (под претпоставком да имају један - нисмо имали најмање 2 / максимално 3) треба да се ради на дигиталном делу током. Немам појма о ГПРС-у али можете консултовати неки професор из електронике / телеком секцију. Они такође могу посаветовати у вези било које друге технологије једноставније него ГПРС-а и који су задовољни.

Изабрао сам ГПРС Цоз да ћете су дуго пренос на даљину него било који други ... Такође сам НТ у било који део обраде сигнала. јус гонна стичу, преносе, примају н Прикажи на рачунару ... можда користе Јава базиран фронтенд

Анантх ... Ацтуллали сам пројекат као што је исти концепт ... ако је могуће ме контактирају ћу вам предложити ... (Скумар_р1@иахоо.цо.ин)

Ја сам "биомедицинске спавања уводником". То је био једноставан пројекат. Ја вам дати кратак опис; Прибор несаница које свако петљање са основним електронске компоненте и претварајући их у уређај. Овај мини пројекат генерише врсту гео-магнетно-поља и помаже мозгу окружен идеално окружење за звук слееп.И такође односи везу, [урл = хттп://абиомедицаленгинеер.цом/] биомедицински инжењер [/ урл ]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back