Потреба за дизајн Волт Метер (0:5) волти

L

lion2020

Guest
ми треба дизајн за Волт метар и контролу волта Радни напон упозорење ако је потребно више од 5волт (шифра датотека, симулације фајл и распореда датотека)

плс посетите [УРЛ = хттп://ввв.8051пројецтс.нет/довнлоадс214.хтмл] Довнлоадс / 8051 Пројекти / Једноставан дигитални Волтметар користећи 8051: 8051 микроконтролер ПИЦ-АВР-Пројекти Пројекти Туториали ебоокс Библиотеке кодова [/ УРЛ] за волтметар и пројекат за контролу користе као лм317 подесиви напајање

Да, то је само волтметра за контролу напона треба да посетите [УРЛ = хттп://ввв.8051пројецтс.инфо/блогс/дигитал-повер-суппли-усинг-ат89ц2051-мицроцонтроллер.хтмл] Дигитални напајање микроконтролера користећи АТ89Ц2051 | Бесплатан 8051 микроконтролер пројектима [/ УРЛ]

помоћу микроконтролера или не?

помоћу микроконтролера и 7сег

онда ово може да вам помогне

сте већ добили код горе сајт је пружање бесплатне кода сада потребно је само да раде неколико часова писања кода не брини ми ћемо вам помоћи, али морате да почнете

чинити у морати АЦ волтметар или ДЦ реци ми, ја ћу вам помоћи

Здраво, овде је листа са подацима за ИЦЛ710Кс: [куоте] са Интерсил ИЦЛ7106 и ИЦЛ7107 су високе перформансе, мала потрошња, 31 / 2 цифре А / Д конвертори. Укључени су седам сегменту декодера, дисплеј драјвери, референца, и сат. ИЦЛ7106 је дизајниран тако да интерфејс са течним кристалима (ЛЦД) и укључује мултиплексирање плочи диска; ИЦЛ7107 ће директно диск светло инструмента величину диоде (ЛЕД) екран [/ куоте] Неко је био у потрази за самосталне волтметар. па сам ископао на листу са подацима. Све што је потребно за снабдевање је било сегментирано 3 1 / 2 ЛЦД или ЛЕД и виола! Ви имате комплетан волтметар. Надам се ово помаже Инфо!

Мислим да лион2020 жели да изгради волтметар помоћу микро контролер и 7сег тако је он / она не може да контролише напон из овог чипа је ово само волтметар

Онда он не жели волтметар, жели програмабилни ДЦ напајање са 7 сегментни дисплеј! Они су потпуно две различите животиње.

Да тачно је да жели програмирати ДЦ напајање са седам сегментни дисплеј

Енглеског говорног људе раздвојене заједнички језик? : Д

Волт метар ће вам помоћи [УРЛ = хттп://ввв.бест-мицроцонтроллер-пројецтс.цом/лцд-волт-метер.хтмл] једноставна ПИЦ-ЛЦД, Волт метар пројекат [/ УРЛ].

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back