Потребна АТКС напајање приручник Поправка

S

Strange Problem

Guest
Здраво, Треба ми поправка / сервис приручник за АТКС напајање. То ће бити од помоћи ако је дијаграм заснован на [Б] Маде би Кина [/ Б] АТКС напајања. Зато што у мојој земљи - Кина је АТКС напајање је на располагању. Ако неко има ово, молимо вас да поделите са мном .......... Хвала.

Свестан сам да није одговор који очекујете, али већина проблема везаних за напајање су статистички концентрисане у промени уређаја (ИГБТ, МОСФЕТ) или на Осигурач. + + +

Да ли мислите "ПИН напоље", а не "истичу"? Ако је пиноут, [урл = "хттп://пиноутс.ру/Повер/аткповер_пиноут.схтмл"] ово [/ урл] би требало да помогне. Ако је напон, јавите ми, ја немам схематски типичног АТКС полагање около. Џон

Хвала Андре за свој одговор. Да у праву сте. Ја сам суочава Прелазак проблем са АТКС. Ово напајање је изгорела 13007 транзистора и своју базу спајање отпорник 10 ома. Заменио сам их, али још увек није почиње. Проверио сам све остале делова ПСУ Осим у Отпорници контролер секције. Али у делу контролер - Ја примам 5ВСБ и 5В ПС-ОН. Али ипак то не ради. Чак сам променио ИЦ ТЛ494 и ЛМ339 такође ...... али све град ..... Не слушај ме уопште. Шта ће сад да радим? Зашто то није пребацивање?

Да ли си прилогу неке оптерећење излаза? Минимална струја мозгова је дужан да СМПС ради. (Питам само да потврди) + + + +

Иа .... Је покушао сам са такође. Ја прилогу Асус ЦД-РОМ-52Кс. Али, нема наде .......

АТКС конектор за напајање сцхематицс

Тхумбс уп дуде [цолор = "Силвер"] [сизе = 1 ]---------- порука додат у 01:36 ---------- Претходни пост је био на 01:33 - --------[/ сизе] [/ цолор] [куоте = мистер_рф; 929864] АТКС конектор за напајање [/ куоте] Много хвала [Б] Мистер РФ [/ Б]. Дали сам Тхумбс уп али како могу да вам дати поене ...

Ок, у реду ... Хвала Брате ...... Не треба ми више Шематски ...... То су довољно за мене. Али да ли имате Поправка Водич или ручно?

Шта је''+12 В "напајање из стенд-бај кола (обично за вредност од 15-25В), да се примењује за возача секцију, да ли сте га мерити напоне Било на ТЛ494 пиноутс?

Овде је мерење напона .... Је приказано у наставку Слика ....

Треба да провери П4 и П5. Такође, да будемо сигурни промена кондензатора Ц9/Ц10, проверите компоненте: Р6/Р7, Р10/Р11, Д4, Д3. ПС: улаз Повер Он = низак: смиле:

Имам проверити К4 и К5 [Б] Ц945 [/ Б] - Обојица су фине. Ц9/Ц10 су 2.2μФ/50В - ово кондензатори изгледа бити у реду. Ћу промените иако? Нема Р7 и Р11 отпорника. Они имају само један спајање отпорник 10Ω који се налази у бази транзистора Р6 и Р10. Али, они су користили два сигнала / Кристал диода уместо једне диоде. Они су Д3/Д4 и Д5/Д6. Сам их проверити. Они су ОК. И даље Да ли је потребно да промените ове 10Ω отпорник и Д3/Д4 и Д5/Д6 Кристал диода (1Н4148)? И да сте у праву. ПС-ОН напона чини се да на ниском нивоу. Ја мери напон и то је 4.8В. Али нема кондензатор са ПС-ОН нити транзистора. Ће бити проблем за 4.8В ПС-ОН? Како могу да повећам напон ПС-ОН 5В? И једна ствар коју треба обратити пажњу у претходном порука. То је [Б] ДТЦ [/ Б] (мртво време контроле) Напон [Б] Пин4 [/ Б] од ТЛ494. Као што је таблични ДТЦ ће бити 3.3В (максимум) од нуле обиму штампе. За ОВ при мак. Радни циклус. Овде показује 3.2В. Је нула дужност циклус подразумева ПС-ОФФ Стање?

Ја сам променио све те кондензаторе, диоде и транзистора са новим. Али и даље Напајање не ради. Шта ће сад да радим? Молим вас одговор ........... Чекам свој одговор ......

ПС_ОН мора бити заснована на снабдевање укључите .. Вољи ми је да видим да шематски је извршена на АМИГА:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back