Потребна помоћ: НМОС питање оперативни

F

Fei

Guest
Здраво, ја сам збуњена са НМОС оперативни метод. Кола је само "Р + НМОС". С и Б НМОС су везане за земљу, Оцедити је повезан са отпорника, други терминал Р је плутајући. Вг промена од Х до Л на 5нс. Листа веза изгледа овако: Р1 Д1 Д 100 $ [РП] М1 дгсс НМОС Л = 0.35у В = 40у ВГ Г 0 пвл (0н 3,3 5Н 3.3 5.2н 0) вс а 0 0 Можете ли објаснити зашто мозгова напон дропед? Зашто је И (ВС) тако велики? Хвала.

капацитивни спрега између капије и мозгова. Имате плутајући поклопац (Цгд). Следећа накнаде у канал ће се еуалли распоређен између мозгова и извор МОС је на тако хопфулли изгледа да се у линеарном региону.

Хвала ти за одговор. Могу да разумем ефекат изазван Цгд. Али ја не могу да схвате ефекат напуњености каналу. Моје разумевање је да када Вг је нижа, накнаде у каналу ће се вратити на исцрпљивање региону. Можете ли објаснити више? хвала.

у основи, треба да размотрите да МОСФЕТ користе нису идеални. Многи једначине треба да имају смисла за нас који само поглед на идеално транзистор или вези је са 1 ниво не идеалност. (То је кондензатора да сте говорили о овде). Али када узмете у обзир да ХСпице симулира Ваш кола врло врло прецизно онда ствар нису тако чудно. (Ово је оно што мислимо када кажемо ниво = 49; 49 нивоа тачности)

Ствари се могу текен на два дела: (пребацивање ефекат и оптужби у каналу) 1. На почетку, ВД = Вс = 0, тада Вг почне да опада. Пре него што Вг ударио Втх, канал је и даље ту, што значи мозгова и извор су повезани на отпор (у вредности отпора променама). од Вг се драматично мења у овом периоду, успети мозгова промене напона, као добро. Високи фрек сигнал пролази кроз капу. То је један део струје. Други део струје од испуштања ЦГС. 2. Оптужбе на каналу. По мом мишљењу, они су и даље проток да се смањи одлив тела региону исцрпљивање. Од мозгова напон постане негативан, која скоро да мозгова тела диода напред пристрасан. Потребно је оптужбе да попуните региону исцрпљивање. То је место где канал иде оптужбе.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back