Потребна помоћ за утврђивање локације позиционирање користећи ТДОА

C

cuongtv7127

Guest
Ја радим мој пројекат за дипломирање око одреди локацију позиционирање користећи ТДОА (Време Различити доласка) Имам неки проблем са ГЦЦ-алгоритам и Цхан метод (за решавање нелинеарних једначина) у МАТЛАБ кода Помозите ме.Тханкс много Путем . ако неко зна како да конвертујете Симулинк да Матлаб-молим вас да ми помогне Хвала

Да ли сте већ стекли ТДОА ствар ради у Матлаб? Да ли би било посибле за вас да ми дате своје матлаб кодови? Ја ћу бити врло захвалан, јер ће бити од велике помоћи за мене. Поздрави

ТДОА МАТЛАБ Да ли би у плз послати мене Матлаб код ТДОА ако је то ради ми је заиста потребно да и све у вези ствари као АОА или ЕОТД ИМ апсолвент Н ДС је мој пројекат дипломски Заиста бих га ценим [емаил] сх_кокани@иахоо.цом [/ емаил]

може у плз дај ми свој код ... да ће Б од велике помоћи ... плз маил на [емаил] саиф_кхалид15@иахоо.цом [/ емаил]

Драги сам ваоркинг на истом пројекту, може у плз послати мене код ... да ће Б од велике помоћи ... [цолор = "Силвер"] [сизе = 1 ]---------- порука додат у 16:05 ---------- Претходни пост је био на 16:05 ----------[/ сизе] [/ цолор] Драги сам рад на истом пројекту, може у плз послати ми свој код ... да ће Б од велике помоћи ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back