Потребна помоћ са ДС89Ц450 микроконтролером (хитно)

P

pikashi

Guest
Здраво људи, могу ли Вам поставити неколико упита на ДС89Ц450 Маким микроконтролером? Ако Ја сам помоћу ППИ 82Ц55 да се интерфејс са микроконтролером ДС89Ц450, треба да користите Промена у интерфејсу обојица заједно. Дакле, треба да користите АЛЕ из микроконтролера. повезани АД0-АД7 од микроконтролера сам да Д0-Д7 на 74АЦ373 Реза. и од резу, Д0-Д7 су били повезани са Д0-Д1 од ППИ: 82Ц55. О0-О1 и резу су били повезани са ППИ А0-А1. Да ли треба да пишем било Ц код за мене да то омогући, тако да могу да користим АЛЕ, или сам само треба да повежете АЛЕ на "Здраво"? Да ли ме исправити ако је моја веза није у реду. Хвала вам врло много. Надам се да разумете оно што ја покушавам да кажем. [УРЛ] хттп://имагес.електрода.нет/55_1293624436_тхумб.јпг [/ УРЛ]

Ако то урадите "мемори-маппед-И/О-екпансион" (видети у прилогу ПДФ) АЛЕ ПИН је директно повезан са Г-пин ЛС373 и АЛЕ-сигнал се аутоматски генерисан 8051-хардвера у току чита или пишите операције, тако да нема потребе да плати било који пажњу на то .. ИанП: лол: [УРЛ] хттп://р638-2.цс.нтху.еду.тв/8051/слидес/26-цхаптер15.пдф [/ УРЛ]

Здраво, хвала на одговору. Ако сам користећи 74АЦ373 уместо ЛС373, тако да сам само повежем АЛЕ од ДС89Ц450 на ЛЕ 74АЦ373 ће учинити? Шта мислите о вези са 74АЦ373 до ППИ 82Ц55? И не треба да пишете било који код програма да омогући АЛЕ за микроконтролер? Хвала вам пуно [цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]---------- Пост додат у 21:53 ---------- Претходни пост је био у 21:39. ----------[/ сизе] [/ цолор] [УРЛ] хттп://имагес.електрода.нет/8_1293976445.јпг [/ УРЛ] Здраво Надам се да ће слика бити много јаснија. Хвала.

АЦ или ЛС у овом пријава неће правити разлику, у ствари, наизменичне струје је још боља јер може неки извор струје (20мА по ПИН), док се НС "извор струје је двадесет пута мања .. АЛЕ сигнал се аутоматски генерише, заједно са / РД и / или СР сигнали и они се издају када користите команде МОВКС .. За тацно време види лист података било 8051-деривата, али то је заиста небитно .. ИанП: лол:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back