Појачавач симулације у предосјећај

Z

zhaofeng1983

Guest
Имам питање: Да ли авет ПСС симулација може тачно да предвиди перформансе појачавача снаге? Како онда о великим појачавачи снаге?

проверите ово Аппноте, веома је интересантно [урл] ввв.ецсе.рпи.еду/Цоурсес/Ф05/ЕЦСЕ6967/оптионал% 20ПА% 20ХВ/СпецтреРФ_ПА533АН.пдф [/ урл] и да такође проверите ПП симулације у АДС је велики у јака нелинеарних кола

Хвала! Ја сам овај фајл али ја сумњам да ли авет бити тачни у великим дизајну појачавача снаге. Онда се неко зна како се користи ДСПФ документ генерисан ассура за спектра.

У симулацији на појачавач, ПП је много моћнији од ПСС-метод недостатак ПСС је малом брзином и "Фрагиле" конвергенција ... ...... ПСС је такође веродостојни ако је ваш симулација корака је довољно коректни. (Нпр. редослед вашег највишег хармоника ).......... Наравно, предуслов је, не постоји разлика ....... Разлика између ХБ и ПСС је тривијалан, јер грешка транзистора модела је приметно, нарочито у великим сигнала региона ......

Да, ХБ је робустан и брже конвергирају ПП мотор у АДС ИД веома моћан кхоули

Најбољи резултати симулације добијени су радили "тачно пролазне симулацију", а затим ФФТ. Други важе за "благе нонлинеаритиес", тврди нелинеарних кола може створити проблеме конвергенције ...

Када сам покушао да симулира Класа-е па са великим ДЦ хране индуктивност, пролазна симулација не може да конвергирају. Струја кроз њу не може да достигне стабилна. ПП симулација може да обезбеди брзу и "тачне" резултате. ПСС није довољно јака у односу на ПП, поготово када покушавате да храни сигнал много хармоника.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back