Пребацивање ГТО тхиристор за 3-фазни инвертор

P

pns2050

Guest
Здраво, ја покушавам да радим свој Виши године пројекта који је ДЦ до трофазне наизменичне струје инвертора. Ја покушавам да постигне да користите Гате искључите тиристора (БТ-157) и ПИЦ16ф88 за окидање. Проблем је у томе ПИЦ-а не излаз негативан напон који је потребан да бисте искључили ГТО тиристора. Трудио сам се да користите оп-амп (ЛМ741) у инвертовања режиму рада да бисте на обрнутом поларитету од излаза ПИЦ-а, који заиста чинило да раде на осцилоскоп, али када сам покушао да искључите / о тхиристор ЈЕ резултати нису били позитивни. Да ли је могуће да их контролише начин на који ја покушавам или треба да гледам на другу страну? Заиста сам провео доста времена покушавајући да схвате ово и неби добили да раде, свака Савет / идеја би била цењена. Хвала

Зашто желите да користите такву компоненту, јер може бити алтернатива (ИГБТ)? "Проблем" са ГТО је да треба да повуче доста текуће ван капије (у току кратког времена) да га добије у офф-стању поново. Ово захтева од вас да вози капију испод катодне нивоу.

У мом универзитету већ урадио на само једној фази инвертора користећи стандардни ИГБТ, тако да је мој супервизор желео да то урадите помоћу тиристора-тих и такође га чинећи три фазе. Било ми је интересантно па сам почео ову идеју. Јесте ли рекавши да није могуће имати жељени излаз користећи постојеће компоненте?

[Куоте = пнс2050; 1038268] Здраво, ја покушавам да радим свој Виши године пројекта који је ДЦ до трофазне наизменичне струје инвертора. Ја покушавам да постигне да користите Гате искључите тиристора (БТ-157) и ПИЦ16ф88 за окидање. Проблем је у томе ПИЦ-а не излаз негативан напон који је потребан да бисте искључили ГТО тиристора. Трудио сам се да користите оп-амп (ЛМ741) у инвертовања режиму рада да бисте на обрнутом поларитету од излаза ПИЦ-а, који заиста чинило да раде на осцилоскоп, али када сам покушао да искључите / о тхиристор ЈЕ резултати нису били позитивни. Да ли је могуће да их контролише начин на који ја покушавам или треба да гледам на другу страну? Заиста сам провео доста времена покушавајући да схвате ово и неби добили да раде, свака Савет / идеја би била цењена. Хвала [/ куоте] У могу да држите врата са фиксним Жена Баис и ПИЦ ће га надјача по ПОС импулса, сваки начин Жена снабдевање фаза ће пуцао искључили ГТО. видети

Сам ћу пробати ово .. Више идеја? Коришћење оп-амп у инвертовања моду неце да ради? По мом малом искуству, али то не бих могао да ради нешто погрешно ..

Врло вероватно нећете моћи да повуче довољно тренутни максимум од капије да га искључите довољно брзо, као "капија искључите добитак" је низак. Ако се ради на тренутној 2А анода, можете захтевати негативан врата тренутни пулс преко 0.5А да разбије положај детета при дојењу стање довољно брзо. Ви дефинитивно треба да знате рад ГТО тиристора пре употребе. Пробајте претрагу са: капија искључите добитак тиристорски

ИМ ... ПНС .. Молимо вас проверите мој линк и послали у ће разумети. сада ваш проблем је како ће капије ру шест 6 ГТО СВЕ КАПИЈЕ изоловани једни од других. одговор је 6 Оптичко изолатори.

дселец хвала, ја ћу прочитати ово у детаље и дати му метак .. Ја ћу објављивати никакав резултат добијам

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back