Предавања за Беркли ЕЕ142 по Никнејад

J

jot_EE

Guest
Здраво свима .. Управо сам почео ЕЕ142 из УЦ Беркелеи Вебцаст.И сам у потрази за белешке са предавања из ове класе. Проф Изгледа да су га уклонили са курса сајту. Питао сам се да ли ико има те белешке или можда неко зна како ја могу да их добију. Поздрав Ситница

Предложио бих ако бисте могли да контактирате "Проф изгледа" (као што сте поменули) да добију скрипте. Ту могу да буду ажурирани белешке са предавања.

Покушао сам да контактирате проф превише, али ја не добијем репли.Со ово не изгледа да ворк.Ацтуалли ако неко већ има те ноте (ко их је преузето док су били на Интернету) и да ме пошаље у ће бити корисно.

[Урл = хттп://рфиц.еецс.беркелеи.еду/ ~ никнејад/ее142_фа05лецтс/лецтурес.хтмл] ЕЕЦС 142 Почетна страница [/ урл]

[Куоте = јот_ЕЕ; 791858] Поздрав свима .. Управо сам почео ЕЕ142 из УЦ Беркелеи Вебцаст.И сам у потрази за белешке са предавања из ове класе. Проф Изгледа да су га уклонили са курса сајту. Питао сам се да ли ико има те белешке или можда неко зна како ја могу да их добију. Поздрав Ситница [/ куоте] Здраво, имам и испит белешке радове, али не и видео. Ја бих захвалан ако можете да ми пошаљете видео. Могу вам послати примећује он (тврда копија) Тханкс! (760) 715-8178 Наимесх

Ако неко има Видео предавања ЕЕ 142? Можете ли молим удео са мном. Та предавања су уклоњена из Беркли сајту. Имам курс белешке, али немам видео. Хвала, Нивесх

Свако ко има ове филмове ускладиштене? ...

Здраво, можете наћи видео снимке овде за ЕЕ142

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back