Предлог за ДЦ мотор

K

krunal_299

Guest
Здраво свима овде! Ја сам у потрази за ДЦ мотор који има да ради у режиму брзине (без повратне контроле је потребно) на цца. 2000 до 3000 обртаја у минути. Хаве сеарцхед сам много да изаберете тип мотора за ту сврху. Желим да користите БЛЦД али то треба 3 фазне контроле и ПМДЦ има четкицу за одржавање. Било које тело које ми предлажемо добар мењам за то. Мој услов је као под: 90 до 100 В, ДЦ мотор Упто 24 В, 2000 до 3000 обртаја у минути в / о затворене петље контролу. Поздрав!

[Куоте] Волео бих да користите БЛЦД али то треба 3 фазне контроле и ПМДЦ има четкицу за одржавање. [/ Куоте] Да ли желиш једну фазу брусхлесс ДЦ мотор? Да ли сте сигурни да не долази у једној фази?

Не знам о екацлти једнофазном БЛДЦ.

Ако вам је потребан мотор који има обртни момент при нижим неку брзину, и обично БЛДЦ са 3 фазе позиционе сензоре је оптимална. Труд није превелики, електроника уклапа у кућиште мотора. Али такође аснцхроноус два или трофазни мотор са променљивим фреквентним диск може да се користи. То старт-уп обртног момента је нижа него код БЛДЦ али може да буде довољна за многе апликације.

Морам да одаберете БЛДЦ мотор од 24В са ротационим енкодером за перистлатиц пумпе? и неед сугестије / листови са подацима о томе шта су моторни спецификације које се користе за ову сврху?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back