Предложите ми замена за упутство клип за одржавање пластичних листова

A

abuhafss

Guest
Здраво Ево скица платформе, који се креће напред / назад. Захтев треба да буде контролисан од стране електронског кола користећи степ мотор. Платформа треба да носе пластични лист мерења око 5 "к 18". Постоји снимак на врху који треба да одржи листа чврсто за време рада / процеса. Ја сам у потрази за замену упутство за клип за одржавање стања са неким малим механизам који би могао да буде електронски контролисан. Ико може да ми помогне са неким погодним предлог, молим вас.

Ако картица (са стисак ознаке) могу бити активирани од стране магнетни или камеру на излазу мењачем / мотора. Искрен

Најпоузданији и једноставно решење је да користите пнеуматика - има много пнеуматски грипова доступан на тржишту. Лако за контролу актуатора пнеуматске, има велику брзину кретања и сила може лако прилагодити смањењем притиска. Предложио бих да користи најмању ацтуторс (10мм пречника и 5мм потез). Само једна мана - треба високог притиска ваздуха.

Имао сам друга мисао. Још увек не знам шта стварно механизам има за циљ да уради, али како у вези са коришћењем вакум глава да држите пластике стања онда вакуум глава може о слајд у контролисан начин, па чак и покупи и отпустите лист. Искрен

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back