Предложите ми снуббер кола за вожњу ДЦ мотором ПВМ

T

T Quadir Choudhury

Guest
Имају ДЦ (ам типа) мотора 180В, Фулл Лоад Тренутни ~ 3А (1 КС) сам користио коло са 555 генерисање квадратних таласа и ПВМ (модулисане) да контролише брзину. Је користио ИРФ250Н. Када возите мало моторним је у реду, али када се користи као горе МОСФЕТ је уништена. Ико може предложити цкт снуббер за горе комбинације. Не, ја не знам индуктивност од мотора. Може да се неке вредности са којом сам може да почне да експериментише

да ли сте имали обрнути диода преко мотора?

Ви МОСФЕТ је такође прилично близу вашег напајања са макс ВДС од 200В, користите више МОСФЕТ напон. Алек

да, диода је добио топлу и спаљене. Такође сам заборавио да напоменем да је производила 555 кв талас на 1.5к Хз, само ПВ је модулисан. Било је питање шта брзо диода на усел [цолор = "Силвер"] [сизе = 1 ]---------- порука додат у 06:20 ---------- Претходни пост је у 06:18 ----------[/ сизе] [/ цолор] Хвала, ја ћу видети шта је на располагању овде

Још једно питање, јер није јасно из описа, да ли имате одговарајући управљачки програм МОСФЕТ или вам храни 555 излаз директно на капију? Ако немате одговарајући управљачки програм онда губитке приликом пребацивања на МОСФЕТ ће бити високи (споро укључите / искључите) и то ће повећати потрошњу енергије и топлоте на МОСФЕТ. У малим оптерећењима можете извући са њим али као оптерећења напон / струја повећава ћете имати проблеме. Да ли ваша МОСФЕТ прегрејати? Алек

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back