Предлози за ВФ транзистор који даје добре ИП3

G

ge

Guest
Ја сам у потрази за добрим транзистора за 1 - 40МХз. ИП3 је критична. Неко има искуства са било 2Н5109 или МРФ581А? тнк

Свака спецификација за власт / линеарност / модулације / шум фигура / апликације?

2Н5109 је стари фаворит! Ће дати добре ИП3 у овим фреквенцијским опсезима. Анзац је понудити модул ПМ-109, који нуди +40 дБм ИП3 и одличан ИП2 због уравнотежен кола. Можете користити најшире транзистора бенд који представка била за ТВ дистрибуцију, као што је то веома високе захтеве на линеарност. Зашто не пробати БФР96 ... Крајњој линији, ја не користим 2Н5109 кад год могу то је велики транзистор, али све је тешко наћи пристојан ценама. / ВД

Заједнички транзистор на тржишту за високу ИП3 и низак ниво буке предње завршава, је 2СЦ5551. [УРЛ] хттп://ввв.датасхеетцаталог.орг/датасхеет/санио/дс_пдф_е/2СЦ5551.пдф [/ урл] Такође, овај транзистор се користи у врхунским професионалним ВФ пријемника.

тнк свима. Ја ћу почети сада података куповину стања,:). >> Било спецификације за напајање / линеарност / модулације / шум фигура / апликације? Имам 28В за рад и желите да задржите тренутне испод 350мА. Уређаји ће се користити у конвенционалним ФФ дизајн. [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 1 сати 31 минута: [/ цолор] [/ сизе] вфоне & вебдог, 2СЦ5551 је ДИСЦО септембра 2008. Они говоре о замени (2СЦ5551А), али нема података стања или страну за обртаја део. Моторола користе да би неке лепе делове Питао сам се о БФР96 (###. мицросеми.цом/датасхеетс/БФР96РЕВА.пдф). ВЦЕ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back