Пренос БЕР вс Еб / Не вредности од ПХИ на МАЦ ниво у Цросс слој дизајна

T

tarakapraveen

Guest
ја радим пројекат о крсту слоја дизајна. У овом сам имплементације физичког слоја рад користећи МИМО ОФДМ. Главни циљ је да пошаљете пријаве зависи канала условима разматрањем КоС параметара. Желим да преноси БЕР вс Еб / Не вредности од ПХИ на МАЦ ниво Да ли је могуће. Ако је тако како је то могуће? Хвала унапред

Па .... колико ја знам ови параметри БЕР и ЕБ / НЕ су у физичком слоју ....... Ако желите да видите утицај попречног слоја дизајна треба тражити заједнички параметар између ПХИ и МАЦ слој ... као капацитет, спектрална ефикасност и укупан тхрогхпут.

хи хвала на Ур одговор. Да ли је могуће дати податке, односно БЕР и ЕБ / Не да Улаз Мреже симулатор. Ако је тако плз дају предлоге како да дамо свој датафиле да НС2 улаз? Хвала унапред ПравеенГоуд

Мислим да можете да ..... али ја не знам како се то ради у НС2 .. жао човека Срдачан поздрав,

Основни одговор потребно је да поседујете оно што је крст слој дизајн? крст слој дизајн је нова методологија која је погодна за бежичне канале због инхерентне особине ишчезавање, мешање и сл задаци додељени сваком слојева остају исти, али алгоритам или протокол који је дизајниран је тестиран по целом протокола. Ур основно питање преноса БЕР за Мац је врло јадно. У Кнов слојевити приступ само олакшава задатак у задатак и крст слој дизајн само значи вишеслојни дизајн за разлику од слојевите дизајн. Збогом нади, то бити од неке вредности у.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back