Препоручите ми је висок ниво синтеза алата за ФПГА

A

asoom

Guest
Здраво свима, Ја сам мог дипломирања имплементацију пројекта са Ксилинк ФПГА спартан3, желим да неке савете у вези синтеза алат који би требало да користим .. Оно што сам у потрази за висок ниво синтезу алат, решења која сам нашао до сада су катапулти ментора и Симулинк, моје информације о оба од њих је тако мало и треба ми савет од некога са искуством у овом домену ... којих је један сам користити, шта су предности и мане сваке од њих? ћу држати на Ксилинкс ИСЕ синтисајзер? или постоји неки други нацин да се то уради са неком другом високом нивоу алатка? сам у потрази за савет, јер је ово прво искуство за мене у ФПГА дизајну .... било каква помоћ ће бити много поштовати .. Хвала унапред пуно поздрава

можете да користите систем генератора ... то ће вам Гив Ксилинк блоцксетс које се могу конвертовати у ВХДЛ кода и онда можете да га примените користећи систем генератора бићете у могућности да се симулира ... блокова од М датотеке, цореген, ВХДЛ фајлове, Верилог датотека ... све схематски. оффцоурсе морате знати кодирање део. Симулинк и система Ген ће радити на МАТЛАБ ... тако да ће са МАТЛАБ функционалност превише. .. сисген Такође ће вам омогућити да видите излаз таласних облика у други Симулатори ... па ко хардвера симулација је такође могуће коришћењем сисген ... али са лакоћом шемама постоје многи проблеми и да ће вас суочити ... као ИМ суочавају од сада ... Ако идете са чистим ВХДЛ / Верилог своје цодин и само кодирање ... али ко хардвера симулација постаје диффцулт ... тако да буде савршен дизајн ... Почните са Симулинк ... затим као да долазе да знате више о хране ћете бити енгросед у њему и ви ћете уживати ... као и сада им ењоиин .. Иако постоји много компликација са неким лилттле помоћ ЕДА форуму ... морам да чекам пуно за помоћ ... овде ... али не постоји опција да сам ... Надам се да ИМ хелпин се ..... Бие ТЦ

Хвала пуно на помоћи ... А да ли знате где могу да добијем Симулинк и система генератора?

морате да купите софтвер .... и има доста проблема са компатибилношћу на верзије различитих софтвера ... У, ако користите 7,1 сисген вам је потребан Матлаб Р14 или Р14.1 или 14,2 и компатибилне ИСЕ за то је ИСЕ 7.1и за остале компатибилне софтвера претрагу на килинк.цом

не постоји други начин да их добијем? било које друге флексибилнија алатка, мислим, без ограничења на колико компатибилности?

ЈА донт мислити постоји јединствени алат ... Мислим Матхворкс и Ксилинк имају монопол у овим области .... тако да не могу помоћи ... мораћете да купите те производе ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back