Прецизно решавање 60Хз фазно кашњење користећи приложени сцхем

F

Freddybaby

Guest
Мислећи да користите овај метод да се утврди лаг фазу између 2 60Хз извора. Треба ми резолуцију и тачност пристојан на око 8 минута (0.13 степени). Моја питања су: Да ли ће преслушавања између ампера увести грешке. ? Да ли треба да одговарају напријед капи улазних диоде (или користите упарен поставља као што је ЛМ394 конфигурисан као диоде)? Могу ли да користим улазни оффсет цоррецтион да смањи кашњења између?

Топло бих препоручио да НЕ користите тај круг. Колико могу да кажем, то је ињекција-закључана само вибрационог система. Фреквенција закључан системи не постепено закључан и имаћете велику улаз грешке излазне фазе, и то ће бити температура и напајање зависи! Пошто сте на 60 Хз, сам ће користити два ДЦ прелаз детекторе (Хигх Спеед компаратора), и вози скуп / ресет типа Бројач који броји већи фреквентни сигнал. Нешто као стабилног 1 МХз сигнала, на усмјерника / офф са два нула прелаза. Ваш број је пропоритонал да разлика између два улаза. Можете да користите јефтинију коло, као појачава сигнал на кондензатор започео један нула прелаза, као и узорак и држите узорковања напон кондензатора на другом прелазу нула. Напон је узоркована пропостионал да фазне разлике између ова два улаза. Морате да вози кондензатор са тренутном извору да би добили линеарну рампу. Богата Магуффин Микроталасна ДОО

Хвала за улаз .. Имао сам сумњу да би то могло бити нестабилан обзиром да је "само" осцилује цонфиг ... Ја чак и не морају да иду у шалтеру, то ће возити свој обим утврдити одговарају на пасивну мрежу фаза корекције. Дакле, основни "Офф полица" нула детектор ће вероватно радити боље .. Надам се да могу да их упарен са заједничким улазом и да неће оду сувише далеко ... Хвала јос једном за мене чување прототип време бифф44

Избројао сам своје потребе у том колу Ако је напон је 24В онда пеак2пеак напон 0,13 дегр. >> 54.45мВ време за 0.13дегр. >> 6.02 мицросец. тако да можемо видети, да је већи напон даје већи улазни сигнал (лакше прилагођавање) Мислим, ако можете да користите највећи могући напон улазни и користити цлиппинг коло као нула унакрсног детектора, могуће је да се тхаткинд детектора отказ лако. Да ли су вам потребне информације на правцу фазне разлике. (Што је дошао први импулс) и шта је максимална разлика вредност ово коло треба руковати. Можете ли ми рећи шта је напон да открије (110В или 240В?) Мислим о том колу (сат је сада у Финској 00.50) доћи ћу сутра. Поздрав КАК

Апликација је за тачан приказ фаза на обиму. Мој домет детекције разликује између две улазних сигнала као што сам ја оцењивање плаћена преграде напона за напајање мерних апликација. Онолико колико је 1000:1 разлике. Погледао сам на неколико пројеката, а покушавам да одлучи шта приступ. Клипинг диода метод можда неће радити, али ћу морати да стави преградом испред једне "Канал" и бити у стању да разликују кашњење за синхронизацију са 2 улаза.

Такође сам се питао да ли промена нагиба детектора може бити погоднији од нуле прелаза? Никада нисам видео ко користи овај метод за детекцију фазе и никада нису радили са овом врстом кола. Свако ко има било какве коментаре на ово?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back