Прикључак за УСБ ПИЦ18Ф4550

E

edmondren_89

Guest
Здраво, моја намера је да се повеже са ПЦ-ПИЦ18Ф4550, ја сам већ купио УСБ кабл типа А до тачке Б, може ми неко дати ему за повезивање УСБ утичницу са микроконтролером? можете да ми е-маил на [емаил] едмондрен_89@хотмаил.цом [/ емаил] Срдачан поздрав, Едмонд

У само погледајте на листу са подацима о 18Ф4550/2550 у добити више информација АБТ контролер детаљно Датсхеет секте 17 и поступите на следећи начин 1.муст повежеш кондензатор 470пФ од својих 18-ог ПИН земље (Вусб) 2.Цоннецт .1 уФ , .01 уФ, и .001 УД преко понуде за раздвајање

Шта раздвајање за? .. Узгред имате ему? Могу 4М Хз кристални осцилатор се користи за 18Ф4550? или треба да користим 20МХз

едмондрен_89, 20 МХз кристал би се препоручити у кола, тако да ПИЦ одржаће концерт у пуној брзини. поздрав, нсв1216

Заправо УСБ је астандрад модул, он рекуирс стандардни инпит фрекунци за свој рад (само ако су у преко УСБ модула.) Можете да користите разне осцилатора, али ртекуиред да промените неке поставке конфигурације у УСБЦОН [б] [и ] Плс погледајте одељак са подацима 2,3 осцилатор Конфигурација за УСБ Страна 29 [/ и] [/ б] У ствари раздвајање се користи да стабилизује перформансе система. (Брзина преноса података била је већа у УСБ него било који други систем) 3 раздвајање кондензатори се користе, јер зашто, то може да покрије опсег фреквенција

среепсс, Да ли је то наведено у листу са подацима о употреби раздвајање?

Лист са подацима описује употребу Децап, али микрочип Апп напомену (заборавио сам доц број) се спомиње .. И са овај дцап, суочио сам се са бројним проблемима

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back