Прилагођено ЛЦД, позадинско осветљење је потребно добро

F

flowmeet

Guest
За обичај трансрефлецтиве ЛЦД 40мм к 80мм (1,5 к 3 инча приближно) Покушавао сам неке овалне ЛЕД, 3мм, 5мм, али не изгледају врло добро, светло није расуте,,, неку идеју, ја сам видела неколико стан довео модела, а ја ћу добити неколико својих и пробати, али помоћи је добродошла ... Срдачан поздрав Данијел Х Сагарра [урл = хттп://ввв.фловмеет.цом] Добродошли ФЛОВМЕЕТ [/ урл] [емаил] инфо@фловмеет.цом [/ емаил]

Шта је са ПММА (акрилног стакла) окно са ЛЦД димензија, опционо једне стране метализирани, диода (е) везан за лице страни (попречног пресека страна) окна? Мислим да је то стандард за јефтине ДВМс са бацкплане осветљење.

Хвала јо ерикл за брзо одговор, светлост из ЛЕД диоде прође кроз попречни пресек између метализирани стране и ЛЦД контакт страни?

Наравно, то је како се то ради. Ако је металик (флат!) супротној страни пресека, можете изгубити мање од ЛЕД светло. ЛЦД осветљење као јединствени као ПММА окно (и прибора на ЛЦД, наравно). За суђење, можете користити цијано-акрилата суперлепак да залепите ЛЕД (е) на попречног пресека стране, и (веома раван) алуминијумску фолију на задњој страни и супротну страну ПММА окна. У индустријској производњи процес, алуминијумски [урл = "хттп://ен.википедиа.орг/вики/Цхемицал_вапор_депоситион"] КВБ процес [/ урл] ће се користити за стварање огледало (е).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back