Проблеми са Ассура ЛВС доношења неког симетричног колу

P

pantic

Guest
Имам неке проблеме пролазе Ассура ЛВС на симетричног колу. Ассура ми говори да сам ја за размену пинова. Ако то радим, ЛВС је успешно урађено, али мислим да треба да прође чак и ако их не размењују. Такође сам покушао да прође Дива ЛВС и то је успешно урадио. Такође, имам кола друге који су засновани на једној симетричног и они су прошли и Ассура Дива ЛВС успешно. Може ли неко да ми помогне, молим вас? Хвала

[Куоте = Пантиц] Имам неке проблеме пролазе Ассура ЛВС на симетричног колу. Ассура ми говори да сам ја за размену пинова. Ако то радим, ЛВС је успешно урађено, али мислим да треба да прође чак и ако их не размењују. Такође сам покушао да прође Дива ЛВС и то је успешно урадио. Такође, имам кола друге који су засновани на једној симетричног и они су прошли и Ассура Дива ЛВС успешно. Може ли неко да ми помогне, молим вас? Хвала [/ куоте] Мислим да има неки ассура осетљивост према редоследу пинова. Дакле, ако би у коме се положај листа веза пинови су ако се не поклапају са шемама тада такође добијате грешке.

И како могу наручити игле у листа веза? Хвала Вам на одговору.

[Куоте = Пантиц] А како могу наручити игле у листа веза? Хвала на одговору [/ куоте] У еми, постоји опција да се промени редослед пин.. Можете да одете на Едит мени-> тамо можете изменити / променити редослед пин.

Хвала јо рајесх13. Променила сам пин поредак, али и даље имам исти проблем. Било која друга решења?

Молимо вас да обратите пажњу да је чиста Ассура хијерархијски алат. Ваш проблем је највероватније због тога што нисте користили верзију одговара за комплет процес пројектовања. Можете једноставно ставити било какав комплет за процес пројектовања у било којој верзији Цаденце и Вацк ван резултат. Ствари ће испасти наопако. Уверите се да користите каденца је рецомммендед по ваш ливница. Један интересантан треба да знате је да ако радите буке симулација у ИЦ446 и буке симулације у верзији ИЦ5.0 И ти је дао различите резултате. Ако мене питате, ја ћу вам рећи да молимо вас да користите ИЦ5.033. Немојте користити ИЦ5.0 јер има прилично много проблема.

Већ сам ресио свој проблем. Ствар је да сам користио симбол колу као еми. Али изгледа да Ассура не ради добро са погледом симбола. Тако да сам морао да користим шематски приказ и ставио тамо борова. Захваљујући свима.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back