Проблем на уземљење распоред.

H

haircream

Guest
Здраво момци, ја радим предмет задатак у Уни. Морам да дизајн радник барел (4Кс4). Ја урадио кола и сада се трудим да се скрене распоред и упознао неке чудне проблема. БТВ: Ја сам помоћу ИЦ станицу на РедХат. За вашу информацију, док цртате распоред можете да позовете логике (коло) и ставио га поред распоред ћеш извући да имају бољи поглед. Ако кликнете на било који од жице, блокова (компоненти као што су МОС) који повезује ће бити наглашени и постоји жута линија која их повезује, као водич. Сада када ми је потребно да земље НМОС ја користим за изградњу мењача сам сазнала да ни један од блока су истакнуте (пример НМОС - 1 црвени поли средином и 2 металне 1 на сајту), али је жута повезивање МОС - од поли до поли али ништа се осветљен. Дакле, Како да га терену? Као и готово сви поли су повезане на нешто друго, и то: улазни или излазни. Како би било да се жице краткоспојени право у земљу? ово доснт смисла и самим тим и цант проћи ЛВС. Надам се да момци схвате шта покушавам да кажем и да ми помогнете>

изгледа да сте заборавили НФЕТ тело веза у распоред: само место контакта (или ред или прстен од њих) од М1 до П-дифузије у распоред и да је маркирате као основ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back