Проблем са ИЦФ-Ц303 будилника јер губи сва подешавања, након нестанка струје

A

angelmoure

Guest
Имам овај радио сат и ја не знам зашто сваки пут струја отишао губи време. Било сугестион? Овај модел нема никакву батерију за резервне копије Неки Сони модела имају двојно кондензатор слоја, али не видим никакву неки савет? [Сизе = 2] [цолор = # 999999] Аддед након 43 секунди: [/ цолор] [/ сизе] слика сата

Имам исти проблем! Можете преузети ему на претходни пост [урл] хттп://ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?т=173029&хигхлигхт=сони [/ урл]. Молим вас, јавите ми ако нађете решење .... Хвала

Имам једну са истим проблемом. Да ли је неко дошао са фик?

Скинуо сам овде сервице мануал на располагању: [УРЛ] хттп://ввв.едабоард.цом/виевтопиц.пхп?т=173029&хигхлигхт=ицфц303 [/ урл] Бацкуп кондензатор (Ц44) се налази испод штита око ЛЦД екрана. Унслодер / исправите картице на штиту, а затим га подигните у гостима. Сервис за кориснике погрешно наводи као вредност 0,22 УФ - то је заправо 0,22 Ф. можете добити замене у моусер.цом или дигикеи.цом. Нисам хтео да чека, па сам заменио капу у руднику са 500 УФ електролитичког сам имао на располагању. Она пружа неколико минута бацкуп уместо неколико сати обезбедио оригинала.

Сам заменио капу са 1Ф 5.5В које сам успео наћи у продавници брзе. Сат радио ради без проблема сада. Хвала за локацију одбора.

Хвала за све информације. Управо сам отворио свој сат и имао мало потешкоћа узимајући све фиксно. Прво, желим да поновим да је кондензатор Ц44 (као што је наведено) и не Ц65, који је такође 2200 уФ и много је лакше да добију приступ. Ја сам пао у ту замку. Ц44 је скривен испод металног штита који окружује ЛЦД екран. Даље, мислио сам да сте сви могли бити заинтересовани да знају да мој сат није имао кондензатор у поље Ц44, он је имао батерију! Прилично смешно, јер је цела поента била кондензатора, тако да не бих морао да замените батерију када она умире. Сам отишао напред и стави у кондензатор, али ја размишљам само о стављање у НиЦд батерије као што сам нашао тамо.

Имам исти проблем и захваљујући постова овде сам пронашао Ц44. Међутим, у мојим интитиал покушајима да га пронађе сам глупаво уклонио малу цев као алуминијума боје компонента која лежи хоризонтално под заобљеног дела на полеђини ЛЦД штита. Сам га ставио назад али сада сат не ради тако да сам вероватно сам упрскао ову компоненту горе. Проблем је, шта је то? Ознака на њему је "КД81К" онда испод да је "769-11". Да ли је то нека врста врло мале вредности кондензатора, и ако јесте ста вредност? То нема никакву ознаку поларитета да могу да видим. Био бих захвалан за сваку помоћ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back